(眼鏡撚交流討論) 貼你副眼鏡13 消費券買眼鏡?

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
皇儲呀皇儲。。。若要人不知,唔好太乞衣。
我都明揾食艱難,但你d手法真係太低裝
由頭到尾都係你自己吹,抹黑人,成日叫人睇官網,又拋一堆好似好專業嘅嘢,就以為人地接你唔到。到聽你講睇下資料講出事實,又反轉話人地係咩Sales,鏡片廠嘅人。尼d野,全部上網都有資料,要fact check 有幾難?

我哋上黎諗住交流下眼鏡野,你想係度揾食,但覺得冇人睇得出?天外有天,人外有人呀,小朋友。。
fd 話好睇,可能佢地話我帶其他眼鏡會斯文左,mm0055 夠mk, 岩我
新黎想問下深水埗區/荃灣有邊間有平民眼鏡學生價500-200內黃店?
愈黎愈好玩

最好同我有咁亂得咁亂
人地去連鎖店

連鎖店我真係無聽過有東海

可能我 out 左
幫你推埋啦

#314 又話落人地鋪頭, 去左未呀
500 試下傲瞳/owndays?
利申未試過
奶奶巴 一齊玩啦

香港地間間眼鏡鋪都係黑店
連自己都唔敢認,個舖名都唔敢講
以為自己做眼鏡行業,就出黎𠱓𠱓氹氹。你大聲講一次你舖名,米落去行個圈囉
你真係搞笑...你講到咁 confirm 我係 "視光師巴打" , 又咁啱 timing 搵到 "不漏洞奶奶" 以前d cap 圖

咁應該好清楚 "我" 個底啦, 咁又會唔知 "我" 間鋪係邊

定你得個講字
就係要你自己認。。。阿查理C。
知你向左走,向右走,一search 高登視光師,連你副尊容都出埋啦。
新手戴咗眼鏡10幾年完全冇在意過副眼鏡想問1997個套餐性價比係咪好高 因為我本身諗住4K左右換過副新嘅
利申:左右眼500度近視五百度散光左右
你講到咁 confirm, 你咪直接黎探下 "我" 囉

認乜鬼
500度近視1.6唔夠薄
一定要加錢上1.67
五百度散光可以唔洗諗
現成鏡都唔得,4k 可能要去連鎖鋪
即係我呢個度數完全用唔到呢個優惠😂我而家用緊呢副鏡片好似都係連鎖舖買 印象中好似都要2000幾
第一, 有人真係唔會知咩叫球面, 非球面

第二, 知都好, 總會都有d "慳得1蚊得1蚊" 嘅人嘅
你言下之意係咪無賣東海嘅眼鏡鋪係唔入流

你咁鍾意串人窮唔去溥儀,咁溥儀一定又係垃圾,連東海都唔賣

定係眼鏡暴利?賣東海就係良心小店唔賺錢,旦求打個和

你話晒都係銷售部經理,再係咁搞到個brand 臭晒我擔心你失業
唔好理條 P 牌 kintry 啦....

佢d reply 都開始喪失邏輯
唔係講笑,好多眼鏡佬真係唔知有1.76。
On99仲同人講1.74係最薄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞