(勇者)Samsung S8/S8+討論區 4

1001 回覆
17 Like 16 Dislike

有冇人知呢個符號係咩意思

未見過

好似係d app 唔開住就唔用data

Data saver
有冇人同我一樣買左8plus 64...?

想問下點樣可以係通知果度淨係見到有whatsapp但係唔會預覽內容呢?

64真係會等細黑
話時話用衛訊玻璃貼真係無事

64真係會等細黑

8plus64 紫
不過係韓水

冇塵咩
我好多喎

冇塵咩
我好多喎

係側邊痴塵但未入塵
有咩wallpaper 推薦

其實係zedge搵

清依個點整?好靚

64真係會等細黑

8plus64 紫
不過係韓水

我用坡版
8plus64 紫
細機幾時會出珊瑚藍?等得好辛苦!台仔都出左啦...香港搞咩?
有冇人擺過落水 好驚個sim卡位入水
唔打機
whatsapp youtube 上網
64gb 夠嗎

x2,剩有叉電位,耳機位入水都無問題?

64真係會等細黑

8plus64 紫
不過係韓水

我用坡版
8plus64 紫

6gb ram係究竟多幾多free ram?

耳機 叉電正常係ok,但sim卡個到 驚整死張卡
唔打機
whatsapp youtube 上網
64gb 夠嗎

我有打機都覺得夠
細機幾時會出珊瑚藍?等得好辛苦!台仔都出左啦...香港搞咩?

香港細機乜都冇咁濟

驚螢幕膠貼 多過入水 sim tray有膠條

香港細機乜都冇咁濟

係啦...以為香港三星出啲機係全亞洲最快最齊....依家食哂屎

我去過銅鑼灣studio見佢長浸入水都ok
有咩wallpaper 推薦

其實係zedge搵

清依個點整?好靚

好複雜下架~
Zooper widgets係俾人design widgets既
下邊果d乜乜for Zooper就係人地design完既widgets
我就將人地design完既widgets再改

香港細機乜都冇咁濟

係啦...以為香港三星出啲機係全亞洲最快最齊....依家食哂屎

台灣新加坡仲好
想問大家用咩apps block垃圾電話?

whoscall
利申:交左3年費用
仲有啲問題想問
本身等緊韓水128gb藍色
如果買韓水是咪冇三腳插叉電?
鬼域個啲保養係佢幫我rma?定其實有保等於冇保?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞