(勇者)Samsung S8/S8+討論區 4

1001 回覆
17 Like 16 Dislike
S8+續航力
26個鐘都未用完,開2k mom,亮度1/3至一半
你地s8個mon下半部分係咪都會偏黃架?
但上面又冇事

用多幾日又冇咁覺 今晚番去睇清楚D先
想問dl左既apps點樣唔比佢自動擺係主屏幕 次次裝完一個apps就開新一頁比我,要自己del返
想問dl左既apps點樣唔比佢自動擺係主屏幕 次次裝完一個apps就開新一頁比我,要自己del返

google play settings
bixby=垃圾

好靚
鬼域有冇現貨玻水?
同埋係咩形號?
鬼域有冇現貨玻水?
同埋係咩形號?

大機有現貨
g950fd g955fd
鬼域有冇現貨玻水?
同埋係咩形號?

大機有現貨

唔記得講想要細黑
鬼域有冇現貨玻水?
同埋係咩形號?

大機有現貨

唔記得講想要細黑

我尋日訂完
冇現貨 星期二三先有得拎
有無s8+嘅mon貼介紹?貼過兩張都唔掂,一張第一日就甩,而家呢張又係捱唔到幾日

我用緊NILLKIN 3D CP+MAX覺得唔錯,上網買$90。剪裁fit邊位唔界手,touch都冇問題,用左一個禮拜係邊位有少少積塵。
本來係用張凶宅買既唔知咩牌子玻璃貼,用左兩日都冇,褲袋拎電話出嚟只係撞到飯枱邊已經爆左
s8細紫

thx
今日唯有做住勇士先,全祼上陣

裸多幾日你就翻唔到轉頭
利申:買翻嚟到宜家 condom都冇戴過
https://youtu.be/0fLvxlOL5jQ

講真4GB ram真係唔夠用,終於驗證到。。

都係睇係個人姐
正常人好少會要咁大既workload
要既都用左iphone
而且大機要128先有6gb
個少少效能完全cover唔到細機比到既效能

都係睇係個人姐
要既都用左iphone
個少少效能完全cover唔到細機比到既手感
而且initial retail rom既ram management係有d差
update左之後已經好左好多

google play settings

thz, 仲以為係手機到較
決定trade 7plus換s8+

我前日都Trade左,但係7plus換細紫灰。
唔駛補錢,因為我部7plus 買左唔夠兩星期。

芒差唔多大,但機身細左好多

邊間咁好唔洗補
通常一上手就冇幾舊

佢7plus wo,成6588 咪蝕左囉

差唔多7000買,又買左廿百蚊貼加套。
其實都蝕左2000

巴打應該視錢財如糞土
冇二千都濟
仲要唔係買咗好耐

其實家下有D後悔

係錢問題
不過部機唔係唔好用既…
咪當俾錢買享受
我AOD冇左未接來電同埋信件個2個細icon
有冇巴打知點set返

推推

唔用aod 幫推

係好似有email or 未接先會顯示?
啱啱開aod試🤔
我AOD冇左未接來電同埋信件個2個細icon
有冇巴打知點set返

推推

唔用aod 幫推

係好似有email or 未接先會顯示?
啱啱開aod試🤔
開aod個介面既未接同email應該係示範緊可以show通知

都係睇係個人姐
要既都用左iphone

呢個都啱 但係用4gb嘅我一半都已經穩定地去左系統個邊 有時真係會hang
有無s8+嘅mon貼介紹?貼過兩張都唔掂,一張第一日就甩,而家呢張又係捱唔到幾日

我用緊NILLKIN 3D CP+MAX覺得唔錯,上網買$90。剪裁fit邊位唔界手,touch都冇問題,用左一個禮拜係邊位有少少積塵。
本來係用張凶宅買既唔知咩牌子玻璃貼,用左兩日都冇,褲袋拎電話出嚟只係撞到飯枱邊已經爆左
s8細紫

thx

裸多幾日你就翻唔到轉頭

裸係好正

都係睇係個人姐
要既都用左iphone

呢個都啱 但係用4gb嘅我一半都已經穩定地去左系統個邊 有時真係會hang

等軟件更新
全屏幕mode外加all in one gesture 不得了

屌唔識整

post第一頁有教

我知呀,睇落好麻煩
我都係等root用gravity box整算,電腦白痴

其實一啲都唔麻煩,佢個大陸網下面留左個精簡版裝完就行到command

都係睇係個人姐
要既都用左iphone

s6果陣 3gb ram我都覺得夠用
所以效能唔會係我買機既主因

s8細紫

thx

裸多幾日你就翻唔到轉頭

裸係好正

我諗住用犀牛盾bumper
唔驚跌又有原裝手感 + 靚仔
諗緊前後都貼
咁靚花左實肉痛死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞