(勇者)Samsung S8/S8+討論區 4

1001 回覆
17 Like 16 Dislike
話時話個simxxxxxx速成 D掣位唔係好準

姐係你撳是但一個碼既底就一定準,但碼既上半部就變左撳上面個碼
例如撳W上半變撳2
應該都係因為未fit返比例?

岩岩研究完熄左揀字bar個slide用page制就得

買左個灰色布套 幾好睇 26人仔

佢仲有藍色

布同膠個接位靚唔靚?

佢仲有藍色

幾靚喎,厚唔厚?

佢仲有藍色

布同膠個接位靚唔靚?

冇乜感覺 厚就少少 但都好渣手
有冇人試過用samsung pay mst成功? 係咪有d卡機好似要先look一野張實體卡再輸入銀碼先過到數? 咁手機點樣俾佢先look一野

係未support香港
等下啦

NFC 都用到, 但MST 真係未試過, D鋪頭好似唔知點玩

佢仲有藍色

布同膠個接位靚唔靚?

冇乜感覺 厚就少少 但都好渣手

到左手未 有冇多d圖
話時話,有無巴打都心郁郁想換埋gear s3 frontier, 好似都幾正咁
本身用緊pebble time
轉載,待機11個鐘扣得2% 痴線

殘體字

殘體字

刷左第個核?

殘體字

刷左第個核?

好撚癲,果個pad好似幾有用
pdp
真係想出隻gear s3用
有冇人試過用samsung pay mst成功? 係咪有d卡機好似要先look一野張實體卡再輸入銀碼先過到數? 咁手機點樣俾佢先look一野

係未support香港
等下啦

NFC 都用到, 但MST 真係未試過, D鋪頭好似唔知點玩

我試過, 等幾秒

係未support香港
等下啦

我試過, 等幾秒

試過有鋪頭話唔插張實體卡, 佢入唔到銀碼去過數...

用緊gen1 moto360

用緊gen1 moto360

我用緊pebble time
話比大家聽令你哋部機熱嘅app通常就係連登

點解我果部唔熱
定係隻手有問題
有冇可以套上手機套而唔起角既玻璃貼推介
筆值300

點解我果部唔熱
定係隻手有問題

最多係暖
裸跑會感覺再暖手d
https://www.amazon.co.jp/gp/aw/c/ref=mw_dp_buy_crt
木製wireless charger
可惜唔可以直送香港
鬼域好似冇坡水 128+6 s8+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞