(勇者)Samsung S8/S8+討論區 4

1001 回覆
17 Like 16 Dislike
大家點set個mon
買個時check機對比v10已經藍綠得很
我同sales講個mon咁嘅
佢同我講新機係咁架用用下就會白翻
咁無計ar佢講到咁我信住先。。
宜家買左接近一星期,用埋內置個RGB調色
都總係調唔到白(對比過V10&Ip7)
點較都係偏藍
你地係咪都係咁?

利申:鬼域買 s8plus

顯示 > 螢幕模式 > 基本
大家鬼域買韓水?
見到同樣價錢 鬼域買到6gb版
而且韓版三星cpu又好似好d
update又快港行2-4個月(s6 四個月 s7兩個月)
所以心大心細緊
想買s8+ 128gb 藍色
但鬼域得黑
利申用緊s6

咁都唔即場換?

個時著住左mon睇唔到

無咩可能睇唔到,花成咁。。。

認同
衛記好大機會唔換

走左就當你人為啦

聽日同佢地講睇下搏唔搏到大霧,依家開住個mon個時都係睇唔到的

巴打如果換唔到就由去 可以咩都唔貼操用 你登記左爆mon未 萬一有咩比三百可以換

聽日用咩理由換好
大家點set個mon
點較都係偏藍
你地係咪都係咁?

個sales唔想再開多部姐

姐係話s8個mon真係會有機會完美白

我隻好白 完全唔偏色 難得一見

我feel唔到偏色
係咪好事

咁都唔即場換?

個時著住左mon睇唔到

認同
衛記好大機會唔換

走左就當你人為啦

聽日同佢地講睇下搏唔搏到大霧,依家開住個mon個時都係睇唔到的

巴打如果換唔到就由去 可以咩都唔貼操用 你登記左爆mon未 萬一有咩比三百可以換

聽日用咩理由換好

好老實 換比你嘅機會好微 佢實好似驗屍官咁檢查個mon 又話三星好麻煩個啲 花左小小都唔得
但你可以去試下 睇下有無機會遇到好sales肯幫手 祝你好運

認同
衛記好大機會唔換

走左就當你人為啦

聽日用咩理由換好

好老實 換比你嘅機會好微 佢實好似驗屍官咁檢查個mon 又話三星好麻煩個啲 花左小小都唔得
但你可以去試下 睇下有無機會遇到好sales肯幫手 祝你好運

聽日去試
大家點set個mon
點較都係偏藍
你地係咪都係咁?

好難調 我係 紅6 綠0 藍加爆
好撚唔開
啱啱整花左個背隻
大家鬼域買韓水?
所以心大心細緊
但鬼域得黑
利申用緊s6

pish
大家鬼域買韓水?
所以心大心細緊
但鬼域得黑
利申用緊s6

pish

835好似省電D 一次300 mon保
835仲支援唔知乜野 會上網快D
所以決定港行
你唔搵第部一齊睇就好難見到偏色
我部8+都係正常8+色,但同XZ比就無咁自然
有冇人會長用wireless Charing 同埋晚晚用佢叉過夜
有冇人會長用wireless Charing 同埋晚晚用佢叉過夜

我驚佢爆

我驚佢爆

日日用線叉過夜
部機擺係床

我驚佢爆

吉 火燒都唔爆 怕咩
利申 冇wireless charing

我驚佢爆

吉 火燒都唔爆 怕咩
利申 冇wireless charing

反正差電唔算慢,訓醒先差
大家點set個mon
點較都係偏藍
你地係咪都係咁?

好難調 我係 紅6 綠0 藍加爆

巴打set個陣有冇同其他機對比
偏色可否成為換機理由

samsung vr 2016 (note 7果個)
S8+係咪用唔到 我唔想壓落去怕整花部機
個mon 白底下 細心睇有一條條橫線 你地有冇

我驚佢爆

日日用線叉過夜
部機擺係床

無線叉放電腦枱 張枱係床格離
我想問下s8果個藍牙5.0
係唔係耳機都要有5.0先支援到?

唔洗

唔洗

我意思係佢講果個傳送距離同速度果part
因為我頭先試過,同我之前部機一樣遠
我放部機係籃底,出到三分線果時一樣收得唔好

認同
衛記好大機會唔換

走左就當你人為啦

聽日用咩理由換好

聽日去試

換到機 衛訊哥哥好好人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞