(勇者)Samsung S8/S8+討論區 4

1001 回覆
17 Like 16 Dislike
想問有冇人個前鏡頭會蒙蒙地 好似美肌左咁?

巴打我又有類似情況
但你可能只係開咗美肌模式
你試較哂所有美肌做0先
我個情況就好奇怪
個前鏡頭好似失焦噉
擺到勁埋會好清
但中距離就好似對焦咗去背景噉
長距離就正常
我用snapchat就明顯啲
啲friend都話我自拍嘅話會變到低清噉
我諗住去門市試下啲display機係咪都係踕
唔係嘅話就要換

唯有cap完再up

覺 背景清過個樣

我日頭試又好似好啲
夜晚就算喺屋企有燈又一時矇矇哋一時ok
好鬼奇怪
個home制個壓力禁個下
可唔可以整到佢唔震

設定 震動個邊 可以SET力度個D

係咪除左指紋外,咩unlock都要係lockscreen狀態下按果粒野,佢由always on display果頁變左做真. lockscreen果陣d face unlock同畫圖案解鎖先有效?

LED燈位發現有粒黑色野
都幾礙眼 可能影得唔好
假如拎返去衛訊換 唔知佢換唔換?

七日禸有咩問題都可以任換㗎啦
換到最完美為止

都幾礙眼 可能影得唔好

換到最完美為止

唔係換一次架渣咩
有咩wallpaper 推薦

其實係zedge搵

個月曆點先有? 好似幾好用咁

其實係zedge搵

zooper widget

其實係zedge搵

我睇唔到有 我正係見到有時間果D

不過都多謝先
可唔可以整到佢唔震

都有震....

好似點都會徵震好輕一下(熄mon 重按開mon個下)
可唔可以整到佢唔震

係咪除左指紋外,咩unlock都要係lockscreen狀態下按果粒野,佢由always on display果頁變左做真. lockscreen果陣d face unlock同畫圖案解鎖先有效?

我禁待機制開mon 直接iris 唔使掂mon

其實係zedge搵

不過都多謝先

呢個widget係時間同月曆放埋一齊
唔係分開2個widget

其實係zedge搵

不過都多謝先

你記唔記得個名?

其實係zedge搵

不過都多謝先

我知啦 原來我on9睇左app

都幾礙眼 可能影得唔好

換到最完美為止

有無巴打知道係咪一定要去返買個間 先有得換 定間間都可以換?
可唔可以整到佢唔震

如果唔按實體鍵呢?

即係點都要2 PART先開到鎖?

唔計指紋
可唔可以整到佢唔震

如果唔按實體鍵呢?

唔計指紋

亦都可以重按home 直接iris
set lock個到有得set直接用iris而唔洗滑動再先用得iris
見utube d人用到設定個d位可以黑色
點set 要轉theme? 但有無得唔轉d系統icon
有冇人知點樣一路用耳機一路講電話? 用緊akg果個耳機 但講唔到電話
可唔可以整到佢唔震

如果唔按實體鍵呢?

唔計指紋

亦都可以重按home 直接iris
set lock個到有得set直接用iris而唔洗滑動再先用得iris
我唔係想用iris,係想解鎖ja
有冇人知點樣一路用耳機一路講電話? 用緊akg果個耳機 但講唔到電話

有無對住個mic? 插到最入未? 有mic耳機通常3截,要入晒

有無對住個mic? 插到最入未? 有mic耳機通常3截,要入晒

有呀 我聽到人講野 但人地聽唔到

有呀 我聽到人講野 但人地聽唔到

係咪壞左,有無試過用第隻有mic earphone 試
用左26粒鐘仲有電
用左26粒鐘仲有電

10%
見utube d人用到設定個d位可以黑色
點set 要轉theme? 但有無得唔轉d系統icon

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞