(勇者)Samsung S8/S8+討論區 4

1001 回覆
17 Like 16 Dislike

認同
衛記好大機會唔換

走左就當你人為啦

聽日同佢地講睇下搏唔搏到大霧,依家開住個mon個時都係睇唔到的

巴打如果換唔到就由去 可以咩都唔貼操用 你登記左爆mon未 萬一有咩比三百可以換

聽日用咩理由換好

好老實 換比你嘅機會好微 佢實好似驗屍官咁檢查個mon 又話三星好麻煩個啲 花左小小都唔得
但你可以去試下 睇下有無機會遇到好sales肯幫手 祝你好運

聽日去試

換到機 衛訊哥哥好好人

邊間
有冇人會長用wireless Charing 同埋晚晚用佢叉過夜

我驚佢爆

日日用線叉過夜
部機擺係床

無線叉放電腦枱 張枱係床格離

晚晚放係枕頭隔離用線叉
有冇人會長用wireless Charing 同埋晚晚用佢叉過夜

我驚佢爆

日日用線叉過夜
部機擺係床

晚晚放係枕頭隔離用線叉

如果係爆,係春夢中死都幾好

我驚佢爆

日日用線叉過夜
部機擺係床

晚晚放係枕頭隔離用線叉

我用無線叉過夜

認同
衛記好大機會唔換

走左就當你人為啦

聽日同佢地講睇下搏唔搏到大霧,依家開住個mon個時都係睇唔到的

巴打如果換唔到就由去 可以咩都唔貼操用 你登記左爆mon未 萬一有咩比三百可以換

聽日用咩理由換好

好老實 換比你嘅機會好微 佢實好似驗屍官咁檢查個mon 又話三星好麻煩個啲 花左小小都唔得
但你可以去試下 睇下有無機會遇到好sales肯幫手 祝你好運

聽日去試

換到機 衛訊哥哥好好人

你點講到佢肯換?
頭先貼左張3dx玻璃貼
一般般,左右有膠水邊,中間有網點
條友仲貼到中間有一粒塵

聽日用咩理由換好

聽日去試

換到機 衛訊哥哥好好人

你點講到佢肯換?

我怕係到講會累左佢
求巴打教路
入左部韓水s8 同步完個聯絡人 d名有出哂黎
但接電話時 係無人名 得號碼
點解決
需唔需要登記 push message

求巴打教路
點解決

Google 或者sim 聯絡人
無追post,想問問ching對部機有咩評價
諗住買note 8
諗住買note 8

note 8雙鏡 螢幕指紋 無咩大變化
求巴打教路
點解決

我係同google 同步 我搵極都搵唔到sim卡聯絡人比我擇
求巴打教路
點解決

我係同google 同步 我搵極都搵唔到sim卡聯絡人比我擇

諗住買note 8

note8已經有規格出左?
我都等緊note8
諗住買note 8

我都等緊note8

流傳面板 未有規格
諗住買note 8

我都等緊note8

流傳面板 未有規格

好期待

我驚佢爆

日日用線叉過夜
部機擺係床

晚晚放係枕頭隔離用線叉

但係朝朝部機都係凍凍地
佢係咪會叉滿自動cut

我驚佢爆

日日用線叉過夜
部機擺係床

晚晚放係枕頭隔離用線叉

但係朝朝部機都係凍凍地
佢係咪會叉滿自動cut

盡量用原廠配件 照用qc3.0基本無問題
求巴打教路
點解決

試哂都係唔得
今晚試下刷返個港版rom 再試下
屌唔想再入返d聯絡人
大家鬼域買韓水?
見到同樣價錢 鬼域買到6gb版
而且韓版三星cpu又好似好d
update又快港行2-4個月(s6 四個月 s7兩個月)
所以心大心細緊
想買s8+ 128gb 藍色
但鬼域得黑
利申用緊s6

pish

835好似省電D 一次300 mon保
835仲支援唔知乜野 會上網快D
所以決定港行

仲有冇其他意見
求巴打教路
點解決

試哂都係唔得
今晚試下刷返個港版rom 再試下
屌唔想再入返d聯絡人

韓水同港行唔同cpu 咪on9
終於入左手
覺得部機大左好多
利申:iohone6轉s8
終於入左手
覺得部機大左好多

依加覺得四點幾既Mon好細
終於入左手
覺得部機大左好多

依加覺得四點幾既Mon好細

拉長 窄身左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞