(勇者)Samsung S8/S8+討論區 4

1001 回覆
17 Like 16 Dislike
本來s8 自己平時用嘅機,iphone7+ 做嘢用
依家掉返轉好過
始終用唔慣android, 同埋用落都係iphone 好用啲
嘥撚咗部s8

只用an機嘅我覺得s8真係當世最正an機黎

iphone user用唔慣唔代表iphone比an好用
iphone user都係用一世iphone啦

你唔使咁敏感,佢不嬲都有上黎吹水架喎
再者「好」係主觀既事,唔需要咁既

我覺得原裝個個最靚架啦

搵緊衣張 / 仲有一張係紅色

藍色果張你有無

啲wallpaper邊度搵嫁

我自己都係zedge搵

好撚靚
係太陽下紫灰色好似藍免色
係太陽下紫灰色好似藍色
有個算係好消息
就係iPhone都係18.5:9
即係唔怕apps既問題
等跌價先入手
有個算係好消息
就係iPhone都係18.5:9
即係唔怕apps既問題

等跌價先入手

開賣後好似跌左d啦喎

我覺得原裝個個最靚架啦

搵緊衣張 / 仲有一張係紅色

藍色果張你有無

啲wallpaper邊度搵嫁

我自己都係zedge搵

以前6s用呢張 好似1080 用落s8有啲蒙

求高清版

同求

用緊依張
想問吓有無人用唔到Samsung Pay?
我今朝入手
開apps
就話無法連接
到宜家都仲係咁
Thanks

我用到呀
定係你未將個app更到最新

頂!
用CSL 八達通SIM就開唔到
一插3 SIM就入到

用緊csl八達sim表示冇問題
重新開機就搞掂
想問吓有無人用唔到Samsung Pay?
我今朝入手
開apps
就話無法連接
到宜家都仲係咁
Thanks

我用到呀
定係你未將個app更到最新

頂!
用CSL 八達通SIM就開唔到
一插3 SIM就入到

用緊csl八達sim表示冇問題
重新開機就搞掂

我先轉普通SIM
入到,然後 UPDATE Samsung Pay
之後轉回八達通SIM 搞掂

黑到咁
最近行衰運
唔知做乜上唔到淘寶

尋日先買完野
屌佢老母三星食撚屎啦屌佢老母

原本想衝8+,屌拎上手真係太長
細機又冇黑色
細機又冇黑色

邊框窄左先覺好長 其實都係長左1cm左右
btw Samsung pay咁多信用卡都唔支援 好想用
細機又冇黑色

唔係張張都得咩? 差在有冇回贈
感覺似番梘
Earphone AKG 大家點睇
本來s8 自己平時用嘅機,iphone7+ 做嘢用
依家掉返轉好過
始終用唔慣android, 同埋用落都係iphone 好用啲
嘥撚咗部s8

只用an機嘅我覺得s8真係當世最正an機黎

iphone user用唔慣唔代表iphone比an好用
iphone user都係用一世iphone啦

可唔可以講下同 s7 edge 最大分別係咩?
Earphone AKG 大家點睇

睇返上幾頁
我地先屌完黎

不過我覺得佢係tune音差,本身D聲唔係差既
百記信用卡回贈 5%入手64gb s8+
細機又冇黑色

唔係張張都得咩? 差在有冇回贈

好似恒生冇,仲有東亞都好似冇…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞