(勇者)Samsung S8/S8+討論區 4

1001 回覆
17 Like 16 Dislike

佢講嘅原廠殼係透明薄殼咁喎
你見到似盔甲嗰款係uag卦
成兩舊幾架

咁應該係uag,不過我尋日見買套餐好似包埋
店員拎出黎叫嗰個人揀色
尋日去衝訊trade機嗰陣聽到隔離加錢玻璃貼都冇貨,要等返貨再落舖痴過
估唔到都咁多人肯加錢買佢嗰個套餐

6百幾蚊

得4樣濕鳩野,無線充電座已經係最唔濕鳩既濕鳩野

仲有個原廠電話殼

type c cable

全mon玻璃貼

sorry囉我有份買套裝
我買機想買埋原廠軟貼,無線叉,同埋led flip cover
佢話可以套裝價加少少錢有齊呢幾樣
當條type c送嘅囉

淘下個靚d既殼,靚d既玻璃貼,唔洗6舊下話

不過果個無線叉電正常賣幾錢? 成set野最貴應該都係呢舊野

led flip cover都幾舊水

呢舊野好呃錢,我覺得似係d淘寶幾十蚊就做到既貨仔賣到幾舊咁

又咁講,淘寶乜都一定平架啦
再者你肯一手一腳搵黎買
咁佢地咁貴都買咪當懲罰懶人囉

又咁講,淘寶乜都一定平架啦
再者你肯一手一腳搵黎買
咁佢地買到咁貴咪當懲罰懶人囉

咁用字先o岩
我跟唔貼市場啦,但uag我睇落襟跌d

https://youtu.be/SA-EMQH8Bck

其實我意思係相對其他易見既牌子,uag個樣睇落襟跌d
好似d就咁包膠o個類
有無巴打貼左水凝貼,效果如何?
部機浸落水,個貼會唔會脫落?

依家用緊,用咗3日,無反邊
好實淨

邊到可以買?

淘寶買

用咩套都唔炒返起?

係咪睇唔出貼咗?
睇到既話可唔可以影下

最鐘意用金屬殼

drop test 膠貼炒到
https://youtu.be/yMVf4yQCZQk

成朝主要玩怪物彈珠
咁既用電都可接受既

drop test 膠貼炒到
https://youtu.be/yMVf4yQCZQk

尋日去衝訊trade機嗰陣聽到隔離加錢玻璃貼都冇貨,要等返貨再落舖痴過

6百幾蚊

仲有個原廠電話殼

全mon玻璃貼

我買機想買埋原廠軟貼,無線叉,同埋led flip cover
當條type c送嘅囉

咁原廠嘢實貴,而且個套睇落幾好玩,係厚啲同貴啲啫
香港邊處有正價uag買?

6百幾蚊

仲有個原廠電話殼

全mon玻璃貼

當條type c送嘅囉

反而想知有無個叉電報告
聽大家咁講似乎玻璃貼最好應該係
amazing things 窄邊版
有無巴打有多啲意見分享下

有冇巴打知amazing things 塊mon貼 有冇網點?
好似依張咁
利申: 唔鍾意網點

有網點

裸J吧啦巴打 貼咩都會炒邊
其實以宜家玻璃嘅硬度
正常使用袋褲袋都好難花
除非落地 咁就好難講
利申裸J開心使用中

6百幾蚊

仲有個原廠電話殼

全mon玻璃貼

當條type c送嘅囉

led flip cover唔係透明膠面嗰隻
淘仔好多透明硬膠嗰款

我s7e已經開led cover, 嗰時仲後悔無早買,無哂黑色
通常三星原裝配件出得一排就唔會再齊款齊色
所以今次點都買左先
聽大家咁講似乎玻璃貼最好應該係
amazing things 窄邊版
有無巴打有多啲意見分享下

有冇巴打知amazing things 塊mon貼 有冇網點?
好似依張咁
利申: 唔鍾意網點

有網點

裸J吧啦巴打 貼咩都會炒邊
其實以宜家玻璃嘅硬度
正常使用袋褲袋都好難花
除非落地 咁就好難講
利申裸J開心使用中

我而家都裸跑算
買返黎d殼炒起哂d貼
為左成日換殼唔貼算,反正我唔會trade走

6百幾蚊

仲有個原廠電話殼

全mon玻璃貼

當條type c送嘅囉

反而想知有無個叉電報告

隻無線叉個假皮面好好摸
香港邊處有正價uag買?

衝訊
個home制個壓力禁個下
可唔可以整到佢唔震
可唔可以整到佢唔震

設定 震動個邊 可以SET力度個D
岩岩出左s8+ 64
開心使用中
想問有冇人個前鏡頭會蒙蒙地 好似美肌左咁?

巴打我又有類似情況
但你可能只係開咗美肌模式
你試較哂所有美肌做0先
我個情況就好奇怪
個前鏡頭好似失焦噉
擺到勁埋會好清
但中距離就好似對焦咗去背景噉
長距離就正常
我用snapchat就明顯啲
啲friend都話我自拍嘅話會變到低清噉
我諗住去門市試下啲display機係咪都係踕
唔係嘅話就要換

唯有cap完再up

覺 背景清過個樣
可唔可以整到佢唔震

設定 震動個邊 可以SET力度個D

都有震....

LED燈位發現有粒黑色野
都幾礙眼 可能影得唔好
假如拎返去衛訊換 唔知佢換唔換?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞