(勇者)Samsung S8/S8+討論區 4

1001 回覆
17 Like 16 Dislike
我部機個notification bar 顯示唔到個chrome 下載野個進度 要下載完先會顯示出黎 下載緊嘅時候我完全睇唔到 有無人知道點解呀

有無人用過?
今日搭巴士見到有人用
部機真係好撚型

我部細黑8號出街 就黎型左成個月

我上月23號出 韓水 型左個幾月

好睇好呢部機 可以去返note1果陣機海

完全吊打同期an機,一拍埋其他機個設計領先一代

真心推介(預左俾人話打手,btw我上部係用v10)

依家用緊7 plus
用ios用到有啲悶想轉下會
心大心細緊

我都係!
但又驚用唔慣
利申:仲用緊6仔

我都係,岩岩由6s plus升級做7 plus
點知部機又熱,有時又鎖唔到mon 既rotation,今日仲hang機要hard reset。

搞到心思思想換S8
其實S8玩game熱唔熱?用Iphone打傳說對決好熱,之前用C7 pro打一d都唔熱

利申:由7plus剛轉會s8+ 128gb
我打傳說對決開最高畫質等等 唔熱 但用7plus都一樣係唔熱
其實邊有話用唔慣 用一排乜都熟啦

雙修中
真係要睇你用開咩apps
我就無可能完全轉哂an機
有一半用緊既apps都淨係得ios
不過用落都ok既
係唔鍾意有啲app去到an度會變左低能版

我都係轉會,最唔慣係lihkg

細七轉會過黎未習慣大
moon
想問吓有無人用唔到Samsung Pay?
我今朝入手
開apps
就話無法連接
到宜家都仲係咁
Thanks

我用到呀
定係你未將個app更到最新

頂!
用CSL 八達通SIM就開唔到
一插3 SIM就入到
今日搭巴士見到有人用
部機真係好撚型

依家用緊7 plus
心大心細緊

我都係!
但又驚用唔慣

點知部機又熱,有時又鎖唔到mon 既rotation,今日仲hang機要hard reset。

搞到心思思想換S8
其實S8玩game熱唔熱?用Iphone打傳說對決好熱,之前用C7 pro打一d都唔熱

我打傳說對決開最高畫質等等 唔熱 但用7plus都一樣係唔熱

雙修中
不過用落都ok既

細七轉會過黎未習慣大
moon

android個lihkg真係垃圾到冇人有 最基本ios既手勢都冇
今日搭巴士見到有人用
部機真係好撚型

依家用緊7 plus
心大心細緊

我都係!
但又驚用唔慣

搞到心思思想換S8

雙修中
不過用落都ok既

細七轉會過黎未習慣大
moon

android個lihkg真係垃圾到冇人有 最基本ios既手勢都冇

仲要唔夠ios靚仔
依家咩貼係唔會起邊
依家咩貼係唔會起邊

唔貼
依家咩貼係唔會起邊

唔貼

水凝貼出機到依家都未反過

有無人用過?

玻璃貼
依家咩貼係唔會起邊

唔貼

x2 上個月尾用到依家都仲好地地
依家咩貼係唔會起邊

唔貼

咩牌子好
星際有冇?

有無人用過?

玻璃貼

係,香討有人推

有無人用過?

玻璃貼

係,香討有人推

上幾頁 巴打講個隻 上下有黑框
依家咩貼係唔會起邊

唔貼

咩牌子好
星際有冇?

星際2樓 198添
依家咩貼係唔會起邊

用緊張叫xone既玻璃貼+ sgp 殼, 唔起邊

我覺得原裝個個最靚架啦

搵緊衣張 / 仲有一張係紅色

藍色果張你有無

啲wallpaper邊度搵嫁

我自己都係zedge搵

有無人用過?

玻璃貼

係,香討有人推

上幾頁 巴打講個隻 上下有黑框

垃圾嚟,超易花,之前iPhone先中過佢伏

我覺得原裝個個最靚架啦

藍色果張你有無

我自己都係zedge搵

以前6s用呢張 好似1080 用落s8有啲蒙

我覺得原裝個個最靚架啦

藍色果張你有無

我自己都係zedge搵

以前6s用呢張 好似1080 用落s8有啲蒙

求高清版
用緊修身貼加送既case
幾時先有0.01
本來s8 自己平時用嘅機,iphone7+ 做嘢用
依家掉返轉好過
始終用唔慣android, 同埋用落都係iphone 好用啲
嘥撚咗部s8
依家掉返轉好過
始終用唔慣android, 同埋用落都係iphone 好用啲
嘥撚咗部s8

依家掉返轉好過
嘥撚咗部s8

只用an機嘅我覺得s8真係當世最正an機黎

iphone user用唔慣唔代表iphone比an好用
iphone user都係用一世iphone啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞