(勇者)Samsung S8/S8+討論區 4

1001 回覆
17 Like 16 Dislike
大家有冇用always on mode ? 我怕用電用好多

熄左

怕印多過無電

eprice個test過aod用5%電
值唔值就見人見智

省電果到睇
開aod同熄aod差一個鐘續航
大家有冇用always on mode ? 我怕用電用好多

熄左

怕印多過無電

eprice個test過aod用5%電
值唔值就見人見智

省電果到睇
開aod同熄aod差一個鐘續航

aod我夜晚會熄9個鐘
等唔等多陣細機出藍色好?

買細黑啦
有冇人想訂
我好想

我都想訂

巴打識唔識代運
真係有啲暖手

我有試過玩白貓同轉珠嚟試,得暖手
淨上連登同YouTube ,又係暖手
可能要等佢更新
行貨s8+,依家邊度買最低?

Broadway 渣打 5%-15%現金點贈
豐澤 中銀95折
其他唔知
等唔等多陣細機出藍色好?

買細黑啦

唔買水!唔知等幾耐

豐澤 中銀95折
其他唔知

係咪折左無分期?
機已到手,8+ 64GB

1.造工神奇超卓,係我見過造工最頂級既電話

2.對比起上代個熱量控制有明顯淆底,稍微高溫已經開始降速

3.同樣叉電速度淆底得好明顯,qc完全唔似qc,同樣qc2.0,前代可以食既叉電器,會變左冇qc,eg:汽車叉電

4.佢個moon應該唔係準既2:1,應該闊左1,2個mm,所以佢呢代既曲moon誤觸同扭曲畫面/文字改善到好似冇問題咁

5.用過2:1係返唔到轉頭,實體home我仍然堅持要有既原因為android替代三元鍵個方案係多一條虛擬bar響個moon度,我覺得好影響全螢幕app既操作,同ip整粒制擋住個畫面用來取代home一樣on9,所以一直唔鐘意,而2:1完美解決左呢個問題,唔影響16:9既畫面中內容之餘,可以取消home制而且仲多左擴展功能

6.好靚
個垃圾原裝music player播唔到flac
迫住裝其他播歌app

用電話聽MP3咪算

我之前回位巴打要聽Hi Res用返player,都俾人屌on9,係佢地心目中部電話係萬能,影相好過單反full frame,聽歌好過Hi-Fi

豐澤 中銀95折
其他唔知

係咪折左無分期?

呢個唔知
冇問
買左細黑

豐澤 中銀95折
其他唔知

S8都有?

渣打15%

唔一定架 要抽
如果我抽到15%應該買左大黑
可惜抽到5%

豐澤 中銀95折
其他唔知

S8都有?

渣打15%

唔一定架 要抽
可惜抽到5%

even上網/討論區,從來未見過/聽過有人中到15%

豐澤 中銀95折
其他唔知

S8都有?

渣打15%

唔一定架 要抽
可惜抽到5%

even上網/討論區,從來未見過/聽過有人中到15%

15%只是傳說
用埋apple play平多$150
有冇人用BT earphone一出app 就會冇聲,要再連返?
迫住裝其他播歌app

用電話聽MP3咪算

我之前回位巴打要聽Hi Res用返player,都俾人屌on9,係佢地心目中部電話係萬能,影相好過單反full frame,聽歌好過Hi-Fi

我係因為8成歌都係flac,而且an機唔洗轉format先唔轉格式
全部都係16bit 44.1Hz,唔係咩Hi Res
迫住裝其他播歌app

用電話聽MP3咪算

我係因為8成歌都係flac,而且an機唔洗轉format先唔轉格式

foobar2000/Google music
迫住裝其他播歌app

用電話聽MP3咪算

foobar2000/Google music

已經裝返poweramp用
有冇人用BT earphone一出app 就會冇聲,要再連返?

未試過,用緊Bose 同時駁住iPhone 都無斷
想請問師兄門s8 cap圖係咪power加volume 一齊按?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞