(勇者)Samsung S8/S8+討論區 4

1001 回覆
17 Like 16 Dislike
跌一跌右邊碎左加10幾條裂痕

所以UAG唔算好睇都用

spigen rhinoshield好過啦
不過想買埋samsung原廠alcantara case
但好似四百幾蚊

bumper唔諗啦

買部design靚既機返黎用case遮住哂曬
case係比iphone用架

所以我一直裸住睇有冇靚衫先俾佢著
唔係求其俾件救生衣佢著

想要雲石殼但無咩選擇

我搵咗間ig做case既幫我做咗黑色雲石
下星期攞

真雲石定雲石紋喳

光面雲石紋
咪玩啦真雲石咁厚 唔係我杯茶

咁先夠刺激

我覺得真雲石會令部機冇曬美感…
首先佢冇可能全雲石
佢只可以做到背中間雲石 側面最多只係令膠
咁都靚咩
我叫佢整果個係咁

靚係幾靚
但 如果要靚 不如裸跑 用呢D case應該只會好低protect 特別咁硬 都舍唔到力

啱呀 其實裸機都靚
我揀呢個係純粹自己係雲石控
不是個殼pro唔protect到部機
個mon靚到
我琴晚熄燈玩電話開咗藍光
啱啱先發現原來無熄到

裸住跌?

係呀,一路唔得閒去買衫著同癡mon貼

我跟台出機好似有官方$300換mon

好彩你係行
裸機真係要好小心
跌機分分鐘慘過唔見銀包
聽日攞部機去check check,佢話冇問題我就唯有接受現實

裸住跌?

係呀,一路唔得閒去買衫著同癡mon貼

我跟台出機好似有官方$300換mon

要登記左先有
聽日攞部機去check check,佢話冇問題我就唯有接受現實

你係本身有咩事

你係本身有咩事

好似話唔用都暖?
一向都裸跑,大脾都唔知整爆左幾多次mon

好撚貴

太厚

alcantara leather質感
訂左rhinoshield btw

rhinoshield=bumper?
感覺上唔夠protective

yes bumper
再前後加貼

你係本身有咩事

好似話唔用都暖?

未咁誇,上網就暖這,40度起碼
見好多人都話打機都

你係本身有咩事

好似話唔用都暖?

未咁誇,普通上網就暖啫,40度起碼
見好多人都話打機都唔會暖
咁咪去check check囉,成日攞住隻暖蛋都唔係咁舒服

好撚貴

邊度有得賣?
我今日去海港城間三星專門店,佢話未出喎

好撚貴

邊度有得賣?

我知香港未出
淘寶正版都388人仔呀

好撚貴

邊度有得賣?

我知香港未出
淘寶正版都388人仔呀

淡灰色好靚

好撚貴

邊度有得賣?

我知香港未出
淘寶正版都388人仔呀

淡灰色好靚

麂皮殼
話時話個simxxxxxx速成 D掣位唔係好準

姐係你撳是但一個碼既底就一定準,但碼既上半部就變左撳上面個碼
例如撳W上半變撳2
應該都係因為未fit返比例?

姐係你撳是但一個碼既底就一定準,但碼既上半部就變左撳上面個碼
例如撳W上半變撳2
應該都係因為未fit返比例?

岩岩研究完熄左揀字bar個slide用page制就得
有冇人貼開機背貼紙
買左個灰色布套 幾好睇 26人仔

佢仲有藍色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞