(勇者)Samsung S8/S8+討論區 4

1001 回覆
17 Like 16 Dislike
買左個灰色布套 幾好睇 26人仔

佢仲有藍色

布同膠個接位靚唔靚?

冇乜感覺 厚就少少 但都好渣手

到左手未 有冇多d圖

我淘寶都買左個類似個鏡頭指紋位置開口太細
好難用指紋解鎖要剪哂指甲 仲要好易hi指紋落鏡頭

佢仲有藍色

布同膠個接位靚唔靚?

到左手未 有冇多d圖

鬼域好似冇坡水 128+6 s8+

訂囉
轉載,待機11個鐘扣得2% 痴線

殘體字

刷左第個核?

好撚癲,果個pad好似幾有用

佢裝果個pdp係咩黎架

佢仲有藍色

布同膠個接位靚唔靚?

到左手未 有冇多d圖

冇左隔鏡頭個行
話比大家聽令你哋部機熱嘅app通常就係連登

點解我果部唔熱
定係隻手有問題

我都冇喎
開始諗緊係咪我隻手feel唔到熱

我都唔係幾發覺到部機熱

殘體字

刷左第個核?

佢裝果個pdp係咩黎架

google play要比錢買
package disabler pro
唔洗root disable 系統app

殘體字

刷左第個核?

佢裝果個pdp係咩黎架

有有冇巴打抽出黎 下下經百度雲

殘體字

刷左第個核?

佢裝果個pdp係咩黎架

幾蚊就比錢買啦
比得起幾千買機 比唔起幾蚊買app?

點解我果部唔熱
定係隻手有問題

我都冇喎

我都唔係幾發覺到部機熱

係暖手,下載個apps睇下cpu幾多度可以
我就32-45

用緊uag都覺得暖左少少

殘體字

刷左第個核?

佢裝果個pdp係咩黎架

幾蚊就比錢買啦

駁唔到
部機舊電真係好好J

上左成朝網, 打左一個下晝機先去15%
部機舊電真係好好J

殘體字

刷左第個核?

佢裝果個pdp係咩黎架

幾蚊就比錢買啦

駁唔到

PDP應該算抵買既APP
部機舊電真係好好J

如果s8有3500電仲爽

殘體字

刷左第個核?

佢裝果個pdp係咩黎架

幾蚊就比錢買啦

駁唔到

係嘅係嘅

殘體字

刷左第個核?

佢裝果個pdp係咩黎架

幾蚊就比錢買啦

駁唔到

有咩系統APP 食電

殘體字

刷左第個核?

佢裝果個pdp係咩黎架

幾蚊就比錢買啦

駁唔到

有咩系統APP 食電

裝個陣 裝多舊plugin 係咪要啟動knox

點解我果部唔熱
定係隻手有問題

我都冇喎

我都唔係幾發覺到部機熱

係暖手,下載個apps睇下cpu幾多度可以
我就32-45

40-50
btw攞咗部機返原廠check,睇吓到時點

殘體字

刷左第個核?

佢裝果個pdp係咩黎架

禁用列表 xml文件 一import就搞掂

https://pan.baidu.com/wap/shareview?shareid=924091558&uk=1781489022&page=1&third=0&fsid=1042482315804375&num=20&dir=%2F%E6%88%91%E7%9A%84%E5%85%B1%E4%BA%AB%2FS8%26S8%2B%E7%B2%BE%E7%AE%80%E5%88%97%E8%A1%A8

殘體字

刷左第個核?

佢裝果個pdp係咩黎架

https://pan.baidu.com/wap/shareview?shareid=924091558&uk=1781489022&page=1&third=0&fsid=1042482315804375&num=20&dir=%2F%E6%88%91%E7%9A%84%E5%85%B1%E4%BA%AB%2FS8%26S8%2B%E7%B2%BE%E7%AE%80%E5%88%97%E8%A1%A8

巴打有無用?極度精簡我怕好多野停左我

殘體字

刷左第個核?

佢裝果個pdp係咩黎架

巴打有無用?極度精簡我怕好多野停左我

Package Disabler Pro (Samsung)

係開aod既介面有得揀show唔show notification

邊到有

sor補返張圖

你果個咁奇怪既 係咪未更新
我果個係咁

係呀 我見其他人係setting入面都好似你咁
但係我果日一開新機佢都有顯示果2粒icon仔
仲叫我試點下個2粒icon 仲入到去訊息個畫面
跟住唔知做咩而家冇左

幫你Google咗,你再試下

都係唔得 我send左report比***
睇下佢幫唔幫到我
btw thx巴打

你試下開返個lockscreen做「滑動」

點改 我都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞