(勇者)Samsung S8/S8+討論區 4

1001 回覆
17 Like 16 Dislike
想問吓有無人用唔到Samsung Pay?
我今朝入手
開apps
就話無法連接
到宜家都仲係咁
Thanks

我用到呀
定係你未將個app更到最新

Samsung pay Android pay邊個好用d

我本身用開android pay
但係Samsung Pay方便d
可以上掃指紋就用得,又唔洗開NFC
差在未係所有銀行支援
依家兩邊都用
本來s8 自己平時用嘅機,iphone7+ 做嘢用
依家掉返轉好過
始終用唔慣android, 同埋用落都係iphone 好用啲
嘥撚咗部s8

只用an機嘅我覺得s8真係當世最正an機黎

iphone user用唔慣唔代表iphone比an好用
iphone user都係用一世iphone啦

你唔使咁敏感,佢不嬲都有上黎吹水架喎
再者「好」係主觀既事,唔需要咁既

iOS用家唔慣android好正常既
不過,
呢句真係不能認同更多
Earphone AKG 大家點睇

睇返上幾頁
我地先屌完黎

不過我覺得佢係tune音差,本身D聲唔係差既

手機都有個可以tune唔知有冇用
好似仲有得因每個人既聽覺去tune
有無巴打用緊水凝膜/x-one貼
想知道兩者分別?
想比較下邊款好
本來s8 自己平時用嘅機,iphone7+ 做嘢用
依家掉返轉好過
始終用唔慣android, 同埋用落都係iphone 好用啲
嘥撚咗部s8

iphone user用唔慣唔代表iphone比an好用
iphone user都係用一世iphone啦

你唔使咁敏感,佢不嬲都有上黎吹水架喎
再者「好」係主觀既事,唔需要咁既

iOS用家唔慣android好正常既
不過,
呢句真係不能認同更多

ios kaiboardo岩用過an個smxxxx唔識串
想知道兩者分別?
想比較下邊款好

用緊水凝貼 噴啲水係塊貼到再"痴"落部機到
由出機到依家都無事,好實淨
淘寶65蚊人仔買番黎
想知道兩者分別?
想比較下邊款好

淘寶65蚊人仔買番黎

巴打有無link睇下
因為有好多款
想知道兩者分別?
想比較下邊款好

淘寶65蚊人仔買番黎

巴打有無link睇下
因為有好多款

http://c.b1wt.com/h.74AMba?cv=HVejZvuKA2l&sm=6dd339

黑到咁
最近行衰運

用慣左
唔知點解覺得背景太快會搶左focus 集中唔到睇字

黑到咁
最近行衰運

用慣左
唔知點解覺得背景太會搶左focus 集中唔到睇字
想知道兩者分別?
想比較下邊款好

淘寶65蚊人仔買番黎

巴打有無link睇下
因為有好多款

http://c.b1wt.com/h.74AMba?cv=HVejZvuKA2l&sm=6dd339

【巴布斯 三星s8钢化软贴膜plus全屏全覆盖曲面手机水凝膜前后保护+】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.7fbYJf?cv=sx9SZvurHOL&sm=8d6b06 ,或复制这条信息¥sx9SZvurHOL¥后打开👉手机淘宝👈
想知道兩者分別?
想比較下邊款好

淘寶65蚊人仔買番黎

用緊xone貼, 暫時冇咩問題, 好順滑
建議套左殼先貼, 就唔會迫起張貼
想知道兩者分別?
想比較下邊款好

淘寶65蚊人仔買番黎

巴打有無link睇下
因為有好多款

【巴布斯 三星s8钢化软贴膜plus全屏全覆盖曲面手机水凝膜前后保护+】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.7fbYJf?cv=sx9SZvurHOL&sm=8d6b06 ,或复制这条信息¥sx9SZvurHOL¥后打开👉手机淘宝👈

想問下表面滑唔滑 因為長期打傳說對決
clock widget反而係無always on display default嗰隻直身款
想知道兩者分別?
想比較下邊款好

淘寶65蚊人仔買番黎

巴打有無link睇下
因為有好多款

想問下表面滑唔滑 因為長期打傳說對決

幾順滑下㗎

搵唔到靚既圖示icon

睇返上幾頁
我地先屌完黎

依家睇睇先
唔知s8幾時出藍色呢

睇返上幾頁
我地先屌完黎

依家睇睇先

s8 應該無標榜 獨立DAC
唔知s8幾時出藍色呢

出左大機藍色
唔知s8幾時出藍色呢

出左大機藍色

一樣
有冇人同我一樣買左8plus 64...?

訂機個日差個少少 有6gb 就扑128gb

8+ 64gb 應該最多貨

睇返上幾頁
我地先屌完黎

依家睇睇先

s8 應該無標榜 獨立DAC

小弟用緊S7
諗緊買G6 B&O
定係 SAMSUNG AKG
睇黎有定案
唔知s8幾時出藍色呢

出左大機藍色

一樣

紫同藍諗左好耐
望完實物帶埋女朋友去揀最後要藍色
唔知s8幾時出藍色呢

出左大機藍色

一樣

紫同藍諗左好耐
望完實物帶埋女朋友去揀最後要藍色

大機太大
想買細機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞