【請廣傳】20歲仔行夜山離隊 失蹤18小時 警陸空大搜索

1001 回覆
84 Like 5 Dislike
點解會有人覺得比朋友一個人凌晨四點落山無問題 正常人都擔心咁黑有蛇咬/有賊掛 個三條友又咁順攤

清心水清

個山難度如何先
既然約得行夜山可能真係未必咁易因爲有人走而放棄

都幾偏僻 俾人溶埋都未得天光
仲要著迷彩 打war game咩你老味

行山着迷彩

metal gear咩

班消防員行過 都望唔到啦
其實係另外個3個人殺左

家明
聽講唔係行山,詳情等警察講,岩岩打完呢句無啦啦起雞皮
召喚 塔羅撚
聽講唔係行山,詳情等警察講,岩岩打完呢句無啦啦起雞皮

講啦屌

大把人行山著迷彩啦
有咩問題?
利申行山衫褲同迷彩都會著

其實行山著鮮色d出事都有人搵到妳,
著迷彩入山妳估真係spiner咩

會唔會係個失蹤者唔想畀人搵到佢下落先咁著?
係咪有諗過自殺定點??
鳩估

而家d後生淨係識跳樓 如果想自殺諗到咁絕行夜山消失咁應該都準備好晒 著迷彩呢樣又可能講得通 個電話先係最可疑
真係幾on9 著迷彩衫 點搵你呀

大把人行山著迷彩啦
有咩問題?

係咪有諗過自殺定點??
鳩估

而家d後生淨係識跳樓 如果想自殺諗到咁絕行夜山消失咁應該都準備好晒 著迷彩呢樣又可能講得通 個電話先係最可疑

自殺點解要搞咁多野
又朋友 又4點電話
一個人行自殺咪仲好
Facebook搵到佢,全部都係full gear camo
有咩事 要即刻有
會啊會根本唔係行山 似係上山打war game 喎
Lm

夜麻麻同「朋友仔」打war game
我覺得個電話好恐怖

大把人行山著迷彩啦
有咩問題?

係咪有諗過自殺定點??
鳩估

自殺點解要搞咁多野
又朋友 又4點電話
一個人行自殺咪仲好

嗰個位收唔收到㗎?
條友係咪真係接電話都未知?
定扮聽電話?

我自己行山如果有fd話突然走都會問清楚啦 如果唔肯講我都會揀同佢一齊落 凌晨4點wo 但太小資料 都係鳩估

夜麻麻同「朋友仔」打war game

二戰日軍造型

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞