【請廣傳】20歲仔行夜山離隊 失蹤18小時 警陸空大搜索

1001 回覆
84 Like 5 Dislike
浪費人手
以為行夜山好型咩

自己檢討下

佢個fd

好似係分開左兩個兩個行,佢走嘅時候淨係同martin一齊。如果係咁,可能係另外個2個人打俾佢唔知叫佢去邊,跟住個2個再匯合返Martin

Fb事主朋友Fb

越嚟越覺得係Martin...

Martin 既反應真係好古怪
Lm

佢個fd

好似係分開左兩個兩個行,佢走嘅時候淨係同martin一齊。如果係咁,可能係另外個2個人打俾佢唔知叫佢去邊,跟住個2個再匯合返Martin

Fb事主朋友Fb

留名睇消息
28朝早未知呢件事去左五桂晨運
無乜特別發現
Martin鬼鬼地喎
隊員係fb 有冇講D咩?
返左大陸叫雞姐
唔知有人講過未
呢個martin係wargame界出晒名騙徒嚟
早幾年比個鬼佬po過上forum話比佢呃左D gear
佢contact鬼佬話交換gear(真軍品)
點知條仆街收到貨後冇履行承諾
最後不了了知
真係影撚衰晒
班朋友都幾老死
就咁由佢一條友落山

佢係都話要走 係咪要全部一齊陪佢走?

凌晨四點自己落山唔會擔心自己朋友安危?

佢個fd

Fb事主朋友Fb

個fd唔見左都可以訓得著
依d真係好朋友
好正常

所謂朋友係飲飲食食

等於boat trip有人唔見左,可以幾粒鐘/回程先有人知
唔知有人講過未
最後不了了知
真係影撚衰晒

post曬佢d資料出黎先啦
聽講係天與地左
仲要著迷彩 打war game咩你老味

大把人行山著迷彩啦
有咩問題?
利申行山衫褲同迷彩都會著

大把人做唔等於係岩囉
唔通上雪山著白色?

岩你老母咩
鬼怪山魅
唔知有人講過未
最後不了了知
真係影撚衰晒

post曬佢d資料出黎先啦

搵得番條link
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=73378&extra&page=1
入面有晒事發經過同martin資料
check 下佢個財務狀況先啦

會唔會好似丁利華咁扮失蹤避債
勞資糾紛啦
條友ptbf黎
勞資糾紛啦
條友ptbf黎

wtf
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞