【請廣傳】20歲仔行夜山離隊 失蹤18小時 警陸空大搜索

1001 回覆
84 Like 5 Dislike

現場一帶山路並不陡峭,亦沒有密林

往山頂行點會係落山
其實,點解會知係whatsapp call? 唔係普通call?

又有咩問題。。。言談之間講起有咩咁出奇

奇就奇在死者12點之後whatsapp已經冇online

電話call又有bug
wthatsapp call又有bug
如果係支那國已經判左3條友謀殺
要證明自己冇殺

自己搵證據
現場消息指警方已排除Bosco墮坡致死的可能性。
幾有可能係ii
呢d鐘數 岩岩上岸/夜間行動
撞正個迷彩人 D大圈仔狼起上黎買起左佢

黑媽媽著迷彩都俾人睇到?

迷彩!=隱形
夜媽媽咁靜你聽到腳步聲都alert啦
Bosco伏屍位置位於藍田五桂山的衛奕信徑3段,接近山頂位置,距離山腳的廣田邨要行山路約30分鐘。伏屍現場一帶山路並不陡峭,亦沒有密林,現場消息指警方已排除Bosco墮坡致死的可能性。

http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=56756081&category_guid=10829391&category=instant&issue=20170529
其實我諗都差不多可以firm左係俾果幾條友殺
爭在係媽田定三個都有份
點解martin比人懷疑得咁勁

廿幾個鐘都無出黎回應過

訓撚左教喎

你個朋友同你行完山之後失咗蹤, 仲會有心情瞓覺?

訓咁撚耐

好似死者同媽田唔係好熟, 同行三人得一個最熟。
不過個媽田都好可疑, 要捉去問下

分開行竟然唔係痴住最熟果個
拉咗三個疑犯
頭先無記新聞話懷疑係他殺
拉左3個人
如果出事大叫都可能有人聽到
要唔俾佢出聲好可能係割喉
埋佢身一係偷襲一係熟人
Bosco伏屍位置位於藍田五桂山的衛奕信徑3段,接近山頂位置,距離山腳的廣田邨要行山路約30分鐘。伏屍現場一帶山路並不陡峭,亦沒有密林,現場消息指警方已排除Bosco墮坡致死的可能性。

http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=56756081&category_guid=10829391&category=instant&issue=20170529

伏屍地點係上山頂既大路度咋喎
竟然冇人發現,而家先見到?
拉咗三個疑犯

即係同行3條友lum佢
死左
通常呢啲野都鬼打鬼 3個唔撚認3個一齊坐
比黑警講多兩講 乜都爆晒出黎 最後馬田...
連登仔又破左單大案了
幾有可能係ii

迷彩!=隱形

如果大風少少吹到D樹郁
未必聽到架
好大機會同行果三個殺咗人
3條友

伏屍地點係上山頂既大路度咋喎
竟然冇人發現,而家先見到?

搜救都搵咗成個通宵架
不斷有圖見到話夜晚都有燈 helicopter
佢地細心搵 搵到8點幾唔奇 同埋死者著迷彩衫
連登神探
幾有可能係ii

迷彩!=隱形

咁應該殺埋孖田wor
其實,點解會知係whatsapp call? 唔係普通call?

又有咩問題。。。言談之間講起有咩咁出奇

whatsapp call我都會話有人搵我
唔會特登講明whatsapp call

除非果個地方收唔到電話但上到網
咁先會講到姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞