【請廣傳】20歲仔行夜山離隊 失蹤18小時 警陸空大搜索

1001 回覆
84 Like 5 Dislike
有冇人占卜問米知佢係邊未?
仲要著迷彩 打war game咩你老味

大把人行山著迷彩啦
有咩問題?
利申行山衫褲同迷彩都會著

大把人做唔代表啱
你著迷彩又訓係度
可以好近都睇唔到

直升機咁高直頭無可能睇到

著迷彩又真係難搞...你碌落山都無咁易搵到
check下邊個打俾佢好過

可能個電話...無人用緊

電訊商一check就知邊個打俾佢啦
仆街 個到有間廢屋 我日頭行過都覺得寒

聽聞以前係廟,好似政府迫遷所以廢咗
有無巴打有印象?
殺完佢扮有人搵佢...
check下邊個打俾佢好過

可能個電話...無人用緊

電訊商一check就知邊個打俾佢啦

行山着迷彩

metal gear咩
個電話應該係老細打比佢, 提佢聽日要翻工
吊,我永遠一個人行又唔見有事

下個咪到你囉 趕住去投胎咩
個電話好大機會係133打俾佢 佢啲朋友應該知點解
行山著迷彩你想人點揾威利著紅白藍都揾餐死啦,btw個位附近都有人住呀
點解會有人覺得比朋友一個人凌晨四點落山無問題 正常人都擔心咁黑有蛇咬/有賊掛 個三條友又咁順攤
點解會有人覺得比朋友一個人凌晨四點落山無問題 正常人都擔心咁黑有蛇咬/有賊掛 個三條友又咁順攤

清心水清

清心水清

個山難度如何先
既然約得行夜山可能真係未必咁易因爲有人走而放棄

個電話係煙幕
丁利華
今日見直升機不停係附近山頭盤旋,原來就係呢單
着埋迷彩

大把人行山著迷彩啦
有咩問題?
利申行山衫褲同迷彩都會著

其實行山著鮮色d出事都有人搵到妳,
著迷彩入山妳估真係spiner咩
佢同班fd係咩關係?
點會唔挽留下佢 ,咁輕易比佢自己一個走?
佢班fd有古怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞