【請廣傳】20歲仔行夜山離隊 失蹤18小時 警陸空大搜索

1001 回覆
84 Like 5 Dislike
好撚想知結果 兇手到底係邊個呢

藍田油塘山頂有兩道光
應該有人搵緊

fb tko group啱啱有人up咗片
仲照緊搵緊
搜救人員
只可以講 件事一定唔撚簡單
個3個fd好撚古怪 如果係打war game你個fd話走 都4個一齊走啦..唔好講埋啲咩分開左行唔知大家係邊各有各行..細個玩捉迷藏捉到一個時間捉唔到都會去番一個講好左既地方集合番 點會由得個fd自己走....

我覺得而階段最可疑喺Martin, 最後見到Bosco既人喺佢,但佢而加竟然可以喺屋企大覺瞓 同埋正常行夜山點會無啦啦分開行...

分開行個source喺邊嚟?

Fb事主朋友Fb

睇落原本係Martin陪佢走
之後佢變咗佢自己走
Martin返去會合其餘兩個

又走咗架車出嚟?

即係Martin 無端端有車, 車剩底三人走?唔太明車個point

可能係martin 口供: Bosco話有車走
咁個朋友而家就問架車係有人接定Bosco有1車掛

btw有冇朋友fb睇下

越嚟越覺得係Martin...

仲要訓撚左...
好奇怪

好撚恐怖 唔通真係Martin ..

我覺得而階段最可疑喺Martin, 最後見到Bosco既人喺佢,但佢而加竟然可以喺屋企大覺瞓 同埋正常行夜山點會無啦啦分開行...

分開行個source喺邊嚟?

Fb事主朋友Fb

睇落原本係Martin陪佢走
之後佢變咗佢自己走
Martin返去會合其餘兩個

又走咗架車出嚟?

即係Martin 無端端有車, 車剩底三人走?唔太明車個point

可能係martin 口供: Bosco話有車走
咁個朋友而家就問架車係有人接定Bosco有1車掛

btw有冇朋友fb睇下

呢個人相當有嫌疑
咩電話

你好我地係xx銀行,e家有個低息貸款.....

你好,呢到係順豐快遞,你有一份重要快件尚未領取,如需查詢請按零⋯

即係比人急call走係假
路邊社話 殺
Walkie:over over ...
路邊社話 殺

仲要訓撚左...
好奇怪

點解重可以訓得著
痴撚線...

咁睇真係似...
但咁大仇口唔會兩個人行夜山掛
喺事主fb搵到三個叫Martin 既人,一個係鬼佬,另外兩個都冇樣,估計係同一個人嚟
bosco fb 有 like 潘兆聰,會唔會當晚有人約佢靈探?
https://youtu.be/JB_M-TfLuOQ
司徒法正上過去呢個山嫁...
好恐怖
不安

咁睇真係似...

最奇怪係點解會分開行...唔通真係三個夾埋...
睇睇下個post有個冇來電顯示打黎

咁睇真係似...

可能行行下嘈交 唔小心一野推左佢落山道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞