【請廣傳】20歲仔行夜山離隊 失蹤18小時 警陸空大搜索

1001 回覆
84 Like 5 Dislike
我一個禮拜有兩三日由靈實行山到藍田,條路熟到咪埋眼都識走,今晚放工我都去搵下佢,不過希望佢喺我放工前出現番啦

多謝巴打
有少少資料,佢身上有電話(iphone接近冇電),但有帶尿袋,佢冇 login found my iphone

著迷彩服係因為本身有打開 war game. 昨晚亦有帶氣槍上山,身上有少量水,冇食物。

原來真係上山打war game

咁夜其實點打
定係好似阿哥講想影下相咋
btw 最恐怖係電話本身打得通
之後突然間 没有用戶登記
咁似大打出手
意外有人死左,三個都有責任所以處理好後一齊作大話
點解 Martin 咁偉大肯話做同佢一齊行果個,可能佢地估果段路仲有天眼所以講返真相出黎再作佢提早走左

似三個都知發生咩事,唔係三個人點玩 war game
有少少資料,佢身上有電話(iphone接近冇電),但有帶尿袋,佢冇 login found my iphone

著迷彩服係因為本身有打開 war game. 昨晚亦有帶氣槍上山,身上有少量水,冇食物。

咁夜其實點打

佢有帶頭盔,有燈果啲
如果真係玩 war game
佢地成晚咁多時間處理,應該好偏下
警犬唔知搵唔搵到
成日都覺得山係有班人,
專係捉啲單拖上落山既滅口
搶哂佢地方啲錢
成日都覺得山係有班人,
搶哂佢地方啲錢

古代就有
強姦既現代都多
淨為搶錢而殺人應該無
成日都覺得山係有班人,
搶哂佢地方啲錢

山賊
得一個識兩個唔識
咁似玩 wargame多過影相喎
咁我估聽日都唔會搵返到住
其實重點係邊個打比佢,會唔會係專登引佢落山殺左佢,再嫁禍比佢啲friend
“未有用戶登記”呢點最奇怪

咁夜其實點打

會唔會Bosco係用開儲值卡
但張卡過咗期又無增值個no.就廢咗
轉咗新卡又無同人講 剩係保留返個WhatsApp係用舊卡no.
而佢屋企人話打得通 其實一直都係用緊WhatsApp打
突然轉咗用電話打先發現打唔到
講到都有啲1999
“未有用戶登記”呢點最奇怪

但真係事實,電訊商有解釋,大約係話長時間冇電又接收唔到訊號就會係咁,失蹤者用緊 CSL
會唔會其中有人帶左改裝氣槍/高壓氣槍玩個陣唔小心殺左....
點有可能比fd殺左
有通話過電訊公司一定有記錄 一查來源就知個電話係為咩打去
會唔會其中有人帶左改裝氣槍/高壓氣槍玩個陣唔小心殺左....

難d 以前拖喉直出最多鑲珠 更何況而家冇人咁玩啦
點幾J點樣打死人

反而似 唔小心 跌左落山 意外或者有爭拗。。

陰毛論
咁似最近套日劇 反轉
吊,我永遠一個人行又唔見有事

笑撚左
好恐怖,好想知個經過係點。。
屌 一條友喺hall熄曬燈出面又有山睇完依個post好撚驚
外國猛鬼大學
不過都希望事主無事
外國猛鬼大學

外國猛鬼大學

做乜鳩
屌真係好驚 朋友都喺學校山邊撞過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞