【請廣傳】20歲仔行夜山離隊 失蹤18小時 警陸空大搜索

1001 回覆
84 Like 5 Dislike
行夜山分兩隊..
行山定打街場呀

分兩隊打war game
玩到失左蹤

大膽到
行夜山分兩隊..
行山定打街場呀

玩到失左蹤

如果真係 好大機會係想兜底點知最後迷路

如果係咁同行應該有人同差佬講掛 忍瞞都冇意思
>比蛇拖走都唔奇
識有個住馬油塘D村屋,有條好粗大既莽蛇入左屋

>或者走得急叉錯腳碌落山坡山坑者,再暈左

>個山有無必死果d懸崖?有咪比個fd一腳西落山

>一係自殺,係棵樹吊頸
諗下點解連 WhatsApp call都會知
正常話點會知朋友接電話係電話號碼打定 WhatsApp打
有人 WhatsApp call我 我要走先?

佢可能以為 WhatsApp call無左電話警察就查唔到

如果係咁黑既環境下
睇到係whatsapp call都唔奇既
不過黑警可唔可以搵返whatsapp果邊check下係咪真係有人whatsapp call佢?

whatsapp encrypt晒
好似連fbi都攞唔到的

message就一定encrypt
call history會唔會冇encrypt
>比蛇拖走都唔奇

>一係自殺,係棵樹吊頸

自殺幾時都得啦
唔駛約fd行夜山果陣自殺掛
迷路 40%
比fd搞店左 50%
自殺 10%

仲揾緊

辛苦曬
希望無事搵得番啦
會唔會比老虎食左???

>比蛇拖走都唔奇

>一係自殺,係棵樹吊頸

自殺幾時都得啦

有d人諗法可以好奇怪,扮失蹤無人搵到既位死,想成為都市傳奇,著迷彩衫既迷路鬼夠曬恐怖

自殺都有少少機會,比蛇吞機會仲細過自殺
最大機會應該意外跌山,再到他殺
睇到好緊張
會唔會比老虎食左???

古代就話姐
有冇懶人包
睇到好緊張

捐係被竇到追post唔願訓
睇到好緊張

我都係
睇到好緊張

我都係

same
>比蛇拖走都唔奇

>一係自殺,係棵樹吊頸

自殺幾時都得啦

有d人諗法可以好奇怪,扮失蹤無人搵到既位死,想成為都市傳奇,著迷彩衫既迷路鬼夠曬恐怖

自殺都有少少機會,比蛇吞機會仲細過自殺
最大機會應該意外跌山,再到他殺

我唔敢再上個座山
行夜山分兩隊..
行山定打街場呀

玩到失左蹤

佢地應該係cosplay影相only,唔係打
屌你老鼠凌晨上山打war game,都痴撚線既
仲要前後腳分兩批人走,另外果兩件又唔撚叫返人一齊行大家都戇撚鳩鳩既
有冇人見到五桂山頂有燈閃緊
睇到好緊張

我都係

same

F5中
藍田魔鬼山都見到燈
有冇人見到五桂山頂有燈閃緊

咁即係話消防員上到山頂搵
辛苦晒
如果沒發現
聽日唔知會唔會有市民自發上山搵
吊,我永遠一個人行又唔見有事

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞