【請廣傳】20歲仔行夜山離隊 失蹤18小時 警陸空大搜索

1001 回覆
84 Like 5 Dislike
RIP
究竟凌晨4點收到個咩電話要即刻落山

有女約扑野

咁都有女call
我真係要檢討下自己

零晨4點, 除左女神打比我話扑野, 我死都唔會自己一個落山

去得到都天光啦 on9

晨操
只有一個原因,佢係gay 佬
RIP

有女約扑野

咁都有女call
我真係要檢討下自己

去得到都天光啦 on9

晨操

喺靈實落山,屍體喺廣田
有無行開山嘅巴打知要行幾耐先到

其實唔遠....去到廣田已經係接近落哂山入返市區
因為一個電話單獨離開而冇命都幾神奇
RIP

有女約扑野

咁都有女call
我真係要檢討下自己

去得到都天光啦 on9

晨操

真心一問, 去到都天光有咩問題?
再諗深一層 如果ii見到個人又迷彩又攞住槍(應該玩war game?) 心急起上黎真係有可能殺左佢
幾有可能係ii
呢d鐘數 岩岩上岸/夜間行動
撞正個迷彩人 D大圈仔狼起上黎買起左佢

又迷彩又渣槍 成個軍佬款

有ii 的話都幾大可能會做佢
再諗深一層 如果ii見到個人又迷彩又攞住槍(應該玩war game?) 心急起上黎真係有可能殺左佢

亦有可能見佢一個,嬴左就有強勁武器幫自己打劫

有槍係討論區up
但迷彩服係真
好多迷信撚 老一輩就話無知姐
而家讀飽書都咁白痴
重案組會唔會上黎索料?呢到D師兄分析得咁合情合理!?
[神探亂up]
可能死者本身無交電話費,所以電話比人cut咗,但係Martin唔知情
Martin殺咗死者之後就作故仔,話死者收到電話落山
點知死者根本無可能收到電話,天網恢恢,咁就成為最大嘅漏洞
8點50分搵到9點50分都仲未送醫院應該係搵到佢果陣已經明顯死亡
不過排除身首異處咁短時間出現明顯死亡既現象就真係唔知lu
因為一個電話單獨離開而冇命都幾神奇

其實香港經常有行山人士消失,屍都搵唔到
無追post 有無人起左媽田底?

[神探亂up]
可能死者本身無交電話費,所以電話比人cut咗,但係Martin唔知情
Martin殺咗死者之後就作故仔,話死者收到電話落山
點知死者根本無可能收到電話,天網恢恢,咁就成為最大嘅漏洞

真係好恐怖, 聽完個電話比人CUT左個電話
【10:45】東九重案接手案件,消息指警方在Bosco身上發現有不尋常傷勢

重案接手啦,連登仔可以off duty

東九重案姦劫案

靠警犬就死得啦
姦劫個單都無左影
【10:45】東九重案接手案件,消息指警方在Bosco身上發現有不尋常傷勢

重案接手啦,連登仔可以off duty

新聞話死者身上有不尋常傷勢

班fd
RIP

有女約扑野

咁都有女call
我真係要檢討下自己

巴士迷咁嘅樣喎
女神call 喎
兩樣野match 咩?
愈講愈撚似馬田......
Btw馬田係咪重訓緊?
無追post 有無人起左媽田底?

[/quote]

成班真係好智障
著成套迷彩行山

定係一早計劃好
慢慢引導班人習慣左迷彩衫行山
出左事都search唔到屍體
果幾個人應該俾人拉左去問返一日一夜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞