【請廣傳】20歲仔行夜山離隊 失蹤18小時 警陸空大搜索

1001 回覆
84 Like 5 Dislike
Lm
留名睇撞車

我都希望撞車,事主只係行錯路唔知行左去邊
行夜山仲要分兩隊行
係咪on9

2個2個 本身有咩問題

點解要take risk而唔四個一齊行?
係唔係收到whatsapp都係聽事主講既姐,唔通事主既朋友行山無時無刻望住事主部電話,睇住有冇收到whatsapp咩
行夜山仲要分兩隊行
係咪on9

2個2個 本身有咩問題

以前做童軍行夜山,就算你停低痾尿都會全隊人停低等你。點會冇啦啦分開行
行夜山仲要分兩隊行
係咪on9

2個2個 本身有咩問題

其實2個2個安全過4個一齊
行夜山仲要分兩隊行
係咪on9

2個2個 本身有咩問題

點解
行夜山仲要分兩隊行
係咪on9

2個2個 本身有咩問題

唔好on9啦 無行開夜山就唔夠衝出黎
係唔係收到whatsapp都係聽事主講既姐,唔通事主既朋友行山無時無刻望住事主部電話,睇住有冇收到whatsapp咩

你盲咖?收到電話啊化?
行夜山仲要分兩隊行
係咪on9

2個2個 本身有咩問題

唔好on9啦 無行開夜山就唔衝出黎
行夜山仲要分兩隊行
係咪on9

2個2個 本身有咩問題

行夜山仲要分兩隊行
係咪on9

2個2個 本身有咩問題

點解要咁做就要問返佢哋睇返佢哋
可能行既路線唔同 2個2個本身係冇咩問
例如 頭2個行得快 尾2個 互相照顧都問題不大
好心爬文啦..文又唔睇 亂鳩咁屌

你盲咖?收到電話啊化?

收到whatsapp都有聲掛

你盲咖?收到電話啊化?

收到whatsapp都有聲掛

通話黎
搜救情況如何?
到底係乜野電話內容令佢急住落山?
佢隨身物品有D乜?
前排有個日本細佬失蹤六日係山度靠飲水都頂得順
希望盡快搵得返
諗下點解連 WhatsApp call都會知
正常話點會知朋友接電話係電話號碼打定 WhatsApp打
有人 WhatsApp call我 我要走先?

佢可能以為 WhatsApp call無左電話警察就查唔到
行夜山仲要分兩隊行
係咪on9

2個2個 本身有咩問題

唔好on9啦 無行開夜山就唔夠衝出黎

我真心唔知點解,不如你解釋下
搜救情況如何?
到底係乜野電話內容令佢急住落山?
佢隨身物品有D乜?
前排有個日本細佬失蹤六日係山度靠飲水都頂得順
希望盡快搵得返

果度唔大
聽日會搵到
搵唔到多數比人埋左
諗下點解連 WhatsApp call都會知
正常話點會知朋友接電話係電話號碼打定 WhatsApp打
有人 WhatsApp call我 我要走先?

佢可能以為 WhatsApp call無左電話警察就查唔到

好寒
行夜山仲要分兩隊行
係咪on9

2個2個 本身有咩問題

如果睇返個Fb comment我覺得似係一隊向左行一隊向又行,之後佢地約喺某一個點會合。
行夜山仲要分兩隊行
係咪on9

2個2個 本身有咩問題

如果睇返個Fb comment我覺得似係一隊向左行一隊向又行,之後佢地約喺某一個點會合。

咁夜又唔識走 正常會坐低等天光 因為冇路燈黑到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞