【請廣傳】20歲仔行夜山離隊 失蹤18小時 警陸空大搜索

1001 回覆
84 Like 5 Dislike
B

夜晚行過咪話唔驚

彈出黎嚇一嚇
本人隸屬將軍澳分區,現到此向一眾連登神探攞料,靠曬你地破案啦

你一月都仲返緊學???
唔信個咁有打war game經驗既人打呢D咁易行既山都會出事

座山而家係咪仲有山賊?

擺啲咁嘅像想嚇死人咩

啲像多撚到仆街 左右兩邊望撚住你咁 夜媽媽行真係嚇撚死..

咁搞一定有古怪野...
啲像最易附野上去...

WHAT IF 係用嚟鎮住但拆咗
Lm
咩電話

你好我地係xx銀行,e家有個低息貸款.....

冥通銀行?

座山而家係咪仲有山賊?

擺啲咁嘅像想嚇死人咩

咁搞一定有古怪野...
啲像最易附野上去...

座山而家係咪仲有山賊?

擺啲咁嘅像想嚇死人咩

咁搞一定有古怪野...
啲像最易附野上去...

D像唔係有人投訴,拆左咩?

座山而家係咪仲有山賊?

擺啲咁嘅像想嚇死人咩

咁搞一定有古怪野...
啲像最易附野上去...

D像唔係就係用黎鎮住既咩?
只可以講 件事一定唔撚簡單
個3個fd好撚古怪 如果係打war game你個fd話走 都4個一齊走啦..唔好講埋啲咩分開左行唔知大家係邊各有各行..細個玩捉迷藏捉到一個時間捉唔到都會去番一個講好左既地方集合番 點會由得個fd自己走....

座山而家係咪仲有山賊?

擺啲咁嘅像想嚇死人咩

http://nextplus.nextmedia.com/news/latest/20170517/511294

前排拆曬喇……

呢個 reply 話拆咗
個3個fd好撚古怪 如果係打war game你個fd話走 都4個一齊走啦..唔好講埋啲咩分開左行唔知大家係邊各有各行..細個玩捉迷藏捉到一個時間捉唔到都會去番一個講好左既地方集合番 點會由得個fd自己走....

我覺得而階段最可疑喺Martin, 最後見到Bosco既人喺佢,但佢而加竟然可以喺屋企大覺瞓 同埋正常行夜山點會無啦啦分開行...
搵下有冇遺書好過
隨時電話 其他野都一早cut哂

我覺得而階段最可疑喺Martin, 最後見到Bosco既人喺佢,但佢而加竟然可以喺屋企大覺瞓 同埋正常行夜山點會無啦啦分開行...

分開行個source喺邊嚟?
抵撚死著迷彩丫拿
以前放學成日行果頭
大家E加知道想殺人去邊到落手啦?
通常呢類失踪,不外乎同積屍氣和結界有關。我想提出一個睇法,就喺Bocos遇到Predator。理由喺Bocos著咗迷彩衫,引起了Predator興趣,可能已經....

咩係 predator
有無人整理一下線索
通常呢類失踪,不外乎同積屍氣和結界有關。我想提出一個睇法,就喺Bocos遇到Predator。理由喺Bocos著咗迷彩衫,引起了Predator興趣,可能已經....

咩係 predator

殺手 不過唔係咁串法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞