【請廣傳】20歲仔行夜山離隊 失蹤18小時 警陸空大搜索

1001 回覆
84 Like 5 Dislike
11:40 東方話警方拉左三人 會唔會係佢班行山fd
幾有可能係ii
呢d鐘數 岩岩上岸/夜間行動
撞正個迷彩人 D大圈仔狼起上黎買起左佢

黑媽媽著迷彩都俾人睇到?

迷彩!=隱形
夜媽媽咁靜你聽到腳步聲都alert啦

咁應該殺埋孖田wor

3個疑犯應該唔係ii 啦
其實一腳踢佢落山應該分唔到係自己失足定俾人踢
Whatsapp call 唔使撳入whatsapp
會唔會唔計last seen
如果真係果幾條友做嘅,都真係低能左少少
如果係支那國已經判左3條友謀殺
要證明自己冇殺

自己搵證據

唔明你講呢三句有咩意思

呢度係香港關支那撚事咩

照紫外燈既話會有腳印架
利申 法醫
幾有可能係ii
呢d鐘數 岩岩上岸/夜間行動
撞正個迷彩人 D大圈仔狼起上黎買起左佢

黑媽媽著迷彩都俾人睇到?

迷彩!=隱形
夜媽媽咁靜你聽到腳步聲都alert啦

如果大風少少吹到D樹郁
未必聽到架

我都覺得夜晚好多雜聲
啲蛙 蟲 雀會叫
其實我諗都差不多可以firm左係俾果幾條友殺
爭在係媽田定三個都有份

好撚恐怖
Whatsapp call 唔使撳入whatsapp
會唔會唔計last seen

印象中聽緊call嗰刻都係online even無禁入去
其實,點解會知係whatsapp call? 唔係普通call?

又有咩問題。。。言談之間講起有咩咁出奇

最多話畀人知阿邊個call我,我要走先。
點會講阿邊個用whatsapp call我

中point ....
其實係另外個3個人殺左

神探
大愛撚快啲上山救人啦
拉咗三個疑犯

即係同行3條友lum佢

要落手係咪應該搵隱閉d既山來行?
冇理由用一齊打war game依d活動

最大可能係分開兩隊行個陣,死者同Martin行到半路因為金錢問題有衝突,所以就錯手...
其實係另外個3個人殺左

神探

真係有機謀殺

凌晨4點有whatsapp call又會走人又好奇既

照紫外燈既話會有腳印架
利申 法醫

照紫外燈既話會有腳印架
利申 法醫

佢企山邊
我輕輕插佢落去呢
tvb 新聞話拉左三個人調查喎
大愛撚快啲上山救人啦

拉咗三個疑犯

即係同行3條友lum佢

要落手係咪應該搵隱閉d既山來行?
冇理由用一齊打war game依d活動

最大可能係分開兩隊行個陣,死者同Martin行到半路因為金錢問題有衝突,所以就錯手...

上面話有相熟war game group講金錢糾紛 拉咗人
好似早過呢到巴打update新聞source
其實我諗都差不多可以firm左係俾果幾條友殺
爭在係媽田定三個都有份

好撚恐怖

佢地圍內grp一早講左
三個拉哂
應該關錢銀問題
Martin同bosco都呃錢臭朵

照紫外燈既話會有腳印架
利申 法醫

佢企山邊
我輕輕插佢落去呢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞