【請廣傳】20歲仔行夜山離隊 失蹤18小時 警陸空大搜索

1001 回覆
84 Like 5 Dislike
正常有人call你

你去左camp/行山都會講轉頭先講

有咩人指得郁死者
其實,點解會知係whatsapp call? 唔係普通call?

又有咩問題。。。言談之間講起有咩咁出奇

會有少少怪我覺得
你有電話入
你會講「喂有人打嚟」定「有人whatsapp call我呀」
我prefer前者
其實,點解會知係whatsapp call? 唔係普通call?

最多話畀人知阿邊個call我,我要走先。
點會講阿邊個用whatsapp call我

Exact7ly
點解martin比人懷疑得咁勁

廿幾個鐘都無出黎回應過

條友明顯殺左人
唔知咩原因,總之係佢殺左死者

好簡單成件事

神探

好簡單成件事
屌你老母 神探
如果我係警察
就只係會宣佈搵返,但唔講死咗
然後捉哂3個朋友返警局逐個問
好似有熟人話係金錢糾紛
已經俾人拉哂

Source?
正常有人call你

有咩人指得郁死者

可能只係廣告電話

你會因廣告落山咩
正常有人call你

有咩人指得郁死者

可能只係廣告電話

你會因廣告落山咩

有線:謀殺方向調查
正常有人call你

有咩人指得郁死者

可能只係廣告電話

你會因廣告落山咩

半夜收得廣告電話要衝落山借錢?
好似有熟人話係金錢糾紛
已經俾人拉哂

Source?

相熟打wargame group

對話得一種既 啲人whatsapp call 我,啲朋友問我邊個打比我,我有時講完都會加翻句 「有電話唔打,用whatsapp call 咁得意既」

Exact7ly

如果有人whatsapp call我,我一定會講明
因為本身用whatsapp call呢件事好唔尋常
正常有人call你

有咩人指得郁死者

可能只係廣告電話

你會因廣告落山咩

高登神探準備快過警方破案
幾有可能係ii
呢d鐘數 岩岩上岸/夜間行動
撞正個迷彩人 D大圈仔狼起上黎買起左佢

黑媽媽著迷彩都俾人睇到?
先生,我們有平錢借

等等,我碌落山先,朝早見
又話行落山,得岩岩睇圖好似去到山頂咁濟
新聞話懷疑被殺
新聞話懷疑被殺

tvb !
Bosco伏屍位置位於藍田五桂山的衛奕信徑3段,接近山頂位置,距離山腳的廣田邨要行山路約30分鐘。伏屍現場一帶山路並不陡峭,亦沒有密林,現場消息指警方已排除Bosco墮坡致死的可能性。

http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=56756081&category_guid=10829391&category=instant&issue=20170529
邊撚個四點鐘搵佢
快啲蒲頭啦 (如果martin冇講大話)
媽田
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞