【請廣傳】20歲仔行夜山離隊 失蹤18小時 警陸空大搜索

1001 回覆
84 Like 5 Dislike
岩岩去左睇一野....藍田公園德田入口有3架消防車係到

god bless
分分鐘幾個fd夾手夾腳做撚低左佢...可能根本冇行山
利申9up
劉明 睇炒車

佢個fd

個Martin奇奇怪怪咁,唔通真係...

相當有嫌疑
東方有一段話個阿哥講,郭的胞兄及友人在網上發佈尋人啟事,呼籲街坊及行山人士如有消息,盡快與他們或警方聯絡。其兄接受訪問稱,胞弟去年在職業訓練局畢業,現任職冷氣維修學徒,愛好戶外活動,間中與友人行夜山,但未知他是否首次前往五桂山,現時致電其胞弟的手機出現「未有用戶登記」,完全無方法與他聯絡。連電話都停埋

結界

咁講似係著草

本身個電話打到,但突然變咗冇用戶登記咁奇怪 熄電話都唔會變冇用戶登記

定其實本身電話已經轉左cut 左, 但whatsapp仲保留緊舊no.
所以根本打唔到..
有冇呢個可能
其實咁多次行山失蹤係咪冇次有好結果?
呢個山未聽過人出事....係前排睇驚訊講有ii....
東方有一段話個阿哥講,郭的胞兄及友人在網上發佈尋人啟事,呼籲街坊及行山人士如有消息,盡快與他們或警方聯絡。其兄接受訪問稱,胞弟去年在職業訓練局畢業,現任職冷氣維修學徒,愛好戶外活動,間中與友人行夜山,但未知他是否首次前往五桂山,現時致電其胞弟的手機出現「未有用戶登記」,完全無方法與他聯絡。連電話都停埋

結界

咁講似係著草

本身個電話打到,但突然變咗冇用戶登記咁奇怪 熄電話都唔會變冇用戶登記

定其實本身電話已經轉左cut 左, 但whatsapp仲保留緊舊no.
所以根本打唔到..
有冇呢個可能

無可能親生啊哥唔知

無知一問咩係ii

真係 太撚易行

無知一問咩係ii

非法入境者...

無知一問咩係ii

非法入境者

拉左啦

補返LINK先

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170303/bkn-20170303153057504-0303_00822_001.html

座山而家係咪仲有山賊?
其實咁多次行山失蹤係咪冇次有好結果?

係d市區路段失蹤24小時...仲衰過係西貢深山..係西貢都話有機會盪失路出唔返黎..
呢段冇可能盪失路一日

真係 太撚易行

同埋都唔算多分岔路.....朝早晨運多到加上今日星期日.....應該咩路都比人行哂....入左樹林位就唔知了
好似係分開左兩個兩個行,佢走嘅時候淨係同martin一齊。如果係咁,可能係另外個2個人打俾佢唔知叫佢去邊,跟住個2個再匯合返Martin

其實咁夜 仲要自己一個行落山 究竟係有幾重要,定膽生幾多毛先夠膽?
利申:有次停電 後樓梯冇燈都唔夠膽行

座山而家係咪仲有山賊?

擺啲咁嘅像想嚇死人咩
好似係分開左兩個兩個行,佢走嘅時候淨係同martin一齊。如果係咁,可能係另外個2個人打俾佢唔知叫佢去邊,跟住個2個再匯合返Martin

martin

其實咁夜 仲要自己一個行落山 究竟係有幾重要,定膽生幾多毛先夠膽?
利申:有次停電 後樓梯冇燈都唔夠膽行

同感
仲要半夜電話咁撚詭異
好撚恐怖

但嗰個Martin而加仲咁安心瞓覺... 佢同事主之前會唔會有啲糾紛,而Martin借今次上山...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞