【請廣傳】20歲仔行夜山離隊 失蹤18小時 警陸空大搜索

1001 回覆
84 Like 5 Dislike

座山而家係咪仲有山賊?

擺啲咁嘅像想嚇死人咩

啲像多撚到仆街 左右兩邊望撚住你咁 夜媽媽行真係嚇撚死..
LM
呢座山我得閒都行下
次撚次都覺得陰森恐怖
但係易行既
好似係分開左兩個兩個行,佢走嘅時候淨係同martin一齊。如果係咁,可能係另外個2個人打俾佢唔知叫佢去邊,跟住個2個再匯合返Martin

但嗰個Martin而加仲咁安心瞓覺... 佢同事主之前會唔會有啲糾紛,而Martin借今次上山...

挖一個深坑其實唔難 埋左佢 再搵樹葉果d遮一遮 都幾難搵
似自殺

座山而家係咪仲有山賊?

擺啲咁嘅像想嚇死人咩

http://nextplus.nextmedia.com/news/latest/20170517/511294

前排拆曬喇……
好似係分開左兩個兩個行,佢走嘅時候淨係同martin一齊。如果係咁,可能係另外個2個人打俾佢唔知叫佢去邊,跟住個2個再匯合返Martin

但嗰個Martin而加仲咁安心瞓覺... 佢同事主之前會唔會有啲糾紛,而Martin借今次上山...

Martin做嘅好似明顯左少少,好易比人查到,另一pair個段時間做左啲咩真係好值得令人懷疑。 between 咁夜仲分開行係咪都係計劃中嘅一小部份

挖一個深坑其實唔難 埋左佢 再搵樹葉果d遮一遮 都幾難搵

會唔會連聽到電話要走都係Martin作出嚟...

座山而家係咪仲有山賊?

擺啲咁嘅像想嚇死人咩

Martin做嘅好似明顯左少少,好易比人查到,另一pair個段時間做左啲咩真係好值得令人懷疑。 between 咁夜仲分開行係咪都係計劃中嘅一小部份

即係三條友一早plan好要襯今次行夜山郁手⋯

座山而家係咪仲有山賊?

擺啲咁嘅像想嚇死人咩

打war game
愈睇愈撚寒

座山而家係咪仲有山賊?

擺啲咁嘅像想嚇死人咩

咁搞一定有古怪野...
啲像最易附野上去...

座山而家係咪仲有山賊?

擺啲咁嘅像想嚇死人咩

日頭行都心寒想急步落

座山而家係咪仲有山賊?

擺啲咁嘅像想嚇死人咩

隻鬼都幾慘, 行過都俾人射到出血

座山而家係咪仲有山賊?

擺啲咁嘅像想嚇死人咩

隻鬼都幾慘, 行過都俾人射到出血

座山而家係咪仲有山賊?

擺啲咁嘅像想嚇死人咩

打war game

稻草人奪命

即係三條友一早plan好要襯今次行夜山郁手⋯

三條友有可疑
希望唔好講中啦
行上少少仲有幅刻左心經既石壁

屌座山係咪有野架....
五鬼山唔通唔係因為海盜而咁叫...
連登仔真係好適合做作家同偵探

諗起心經簡林

屌座山係咪有野架....
五鬼山唔通唔係因為海盜而咁叫...

黃河都有四鬼
本人隸屬將軍澳分區,現到此向一眾連登神探攞料,靠曬你地破案啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞