有冇絲打屋企都係咁撚嚴?

502 回覆
47 Like 83 Dislike
咁誠實做乜 話同friend咪得

佢地會叫我影相

影相,仲要 match 返當日件衫
仲會好似驗屍咁放大張圖玩找錯處

:今日咁熱,點解坐後面檯果個人著褸架
.....屌,人地著唔著褸我控制到架咩

係呀屌 個心跳得勁撚快
同你一樣 最燥係出去成問幾時返 個時仲要只係九點十點

係呀 之後你話過多陣翻 佢地又會話 玩左成日仲唔夠呀? 你咁鐘意“冷”街你唔好翻黎啦

頂 一樣 如果我話十一點返 然後十一點未返 佢會打黎問我係邊 btw最近比啊媽發現咗拍拖

之後點? 佢地反而又冇反對我拍拖

佢話就話唔會唔比我拍拖 我下下出街都比人問幾點返 同佢好強調拍拖還拍拖 有啲嘢唔可以做 仲有問我有冇同男友去過旅行 我梗係話冇 仲話如果去一定要分房訓
加上,男朋友根本體會唔到你心情
然後話點解咁小嘅事唔講 過夜好正常 講到我有心逃避咁
人人屋企教育唔撚同嫁嘛
你點會明

唔識體諒人地屋企情況既伴隨真心好灰
講完一大輪好似哂鳩氣咁
夜晚9點 問我返未

佢地會叫我影相

喂屌 一鳩樣
儲定啲合照到時一炮過sd比佢 但比人發現就渣都無得淨

試過 但個心勁撚驚

好驚去到屋企附近會撞到 咁就fatfat啦又比人禁固

11點後會打電話問番黎未
試過2點先返罵到傻左
唔比去旅行(同frd去都唔得)
已經出左黎做野....2字頭
見住個個都去旅行簡直想死
有無辦法可以改變到

除左自己搬出黎住我睇唔到有解決辦法

有乜慘過自己搬出去住要比條鎖匙老母 仲講明會不定時出現

咁同無搬有咩分別.......
你幾歲? 屋企人話點就點, 咪抵你受氣囉, 唔識反抗係咁㗎啦

試過啦 我老豆勁撚惡 之前同佢嘈過 佢個幾月唔同我講野 唔出黎食飯 日日大聲bang 門 成個屋企氣氛比佢影響哂 好撚煩

啱啱先受完
單單打打就叻,又唔敢同我講道理

試過2點先返罵到傻左
有無辦法可以改變到

利申學生無搬 但老母已經講定
一定要反抗

試過2點先返罵到傻左
有無辦法可以改變到

如果我屋企好似你地咁樣
我一有能力就第一時間搬啦

仲留係屋企日嘈夜嘈咩
冇能力搬出去住
唯有忍㗎啦
唔知我叫唔叫嚴
唔可以通頂太早拍拖係基本 12點前返屋企
唔可以成日出去 最好日日夜晚飯係屋企食
要出都要問過得唔得先

同我差唔多呀

最記得graddin之後個個直落唱k去玩
我就要打俾呀媽問俾唔俾
連我啲同學都幫口話姨姨放心啦我地好快返點點點
佢一句唔得收我皮
自己返屋企
唔俾過夜 但平時又乜都唔理 淨係呢樣好企硬 好煩

咁岩呀矮妹

呢啲topic我實入黎架喎
25歲之後都由得你點玩都得
你就忍多幾年

試過2點先返罵到傻左
有無辦法可以改變到

如果我屋企好似你地咁樣
我一有能力就第一時間搬啦

仲留係屋企日嘈夜嘈咩

番緊pt degree無能力搬
平時生活無咩問題係無得出國去旅行

佢地會叫我影相

喂屌 一鳩樣
儲定啲合照到時一炮過sd比佢 但比人發現就渣都無得淨

試過 但個心勁撚驚

好驚去到屋企附近會撞到 咁就fatfat啦又比人禁固

又要去又要驚扺樓主一路俾人食住
其實過野嚟做乜
加上,男朋友根本體會唔到你心情
然後話點解咁小嘅事唔講 過夜好正常 講到我有心逃避咁
人人屋企教育唔撚同嫁嘛
你點會明

唔識體諒人地屋企情況既伴隨真心好灰
講完一大輪好似哂鳩氣咁

所以手已分
ex屋企好撚開放
上門住都無問題
然後佢就日怪夜怪我細膽 丫屌你我番到屋企日後日日都對住佢地喎 唔係你對住佢地喎
仲要特登迫我講 屌你啦食屎啦

咁佢地唔洗面對你屋企人
佢一定講得輕鬆架

講到好似無後果,就算嘈到拆天都唔關佢事
有個朋友屋企仲嚴過你,出黎社會做野之前連夜街都唔出得,平時最遲7點前一定要返到屋企,成班姐妹聚會次次都要就佢食lunch

如果俾著我會發癲

我有一個同學都係
但佢叫我地唔好成日覺得佢慘 佢話咁多年都慣左
我地成日講搞到佢會慢慢覺得自己都慘
見到呢個無野講🤷🏻‍♀️
唔俾過夜 但平時又乜都唔理 淨係呢樣好企硬 好煩

咁岩呀矮妹

可以夜翻都正啦
依家住hall真心覺得爽
唔洗同屋企人交代 一句話翻hall就得
鍾意就去男朋友屋企訓
不過佢屋企人唔知我次次都係靜靜地上去
平時出街大概11點幾屋企就會wts我問我到邊
不過事先同佢講今晚同fd去其中一個屋企通頂就ok
不過都諗緊遲d點瞞佢地同男朋友去旅行

試過2點先返罵到傻左
有無辦法可以改變到

試下話出差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞