有冇絲打屋企都係咁撚嚴?

502 回覆
47 Like 83 Dislike
同感 唉,有時同中同食飯,之後佢地想落club飲野我都要諗啲藉口閃人先
絲打我完全同你一樣
我屋企人講既野同你屋企人講完全一樣
我男朋友媽咪好welcome我去過夜 今日去食飯又會話夜啦 今晚係度訓啦
但相反有次我嘈我屋企人 我話好阿我下次就唔番 我家姐就一句話:你想(過夜)左好耐架啦 我老母仲話:搞到自己咁cheap
我有鬧番轉頭 但係無用 即刻喊

屌 我男朋友兩老又係成日叫我去佢地到訓 話怕夜
唔知我叫唔叫嚴
唔可以通頂太早拍拖係基本 12點前返屋企
唔可以成日出去 最好日日夜晚飯係屋企食
要出都要問過得唔得先

老母好撚極權 明明擺到明佢錯都可以打我鬧我
但佢又真係好錫我
但就真係好撚嚴囉
一樣 之前我都好似你咁,硬碰硬鬧交
之後覺得呢啲行為係完全冇用,父母只會覺得幼稚,管得重嚴
所以之後就扮乖,想去camp,去旅行就講大話,咩都話去左加學分又咩又點,佢地覺得啱聽就會俾
當然,啲大話要好小心,穿一次就玩完
一模一樣
同朋友or男朋友出街都要10點前返去
要我出到嚟做嘢先俾我去旅行

咁出到黎做野仲有冇屌你話你夜翻?

就係未出嚟做嘢
成日話返工,走去搵男朋友,可以留耐啲
唔洗下下都十點前跑返屋企
想帶男朋友見下媽咪,但我媽堅持一日未結婚一日唔見
佢又要擔心,又拒絕見,真係難頂
仲惗住見咗之後會冇咁嚴
以前要我提早一日話出街先俾出,唔係就冇得出
依家好啲,講聲唔返嚟食飯就得

咁你都算正常既 始終都出左黎做野
以前都係咁 帶咗男朋友見父母就解決左

我見左都解決唔到

咪臭係
你同你男朋友幾多歲?

我男朋友26
我21
同你一樣 最燥係出去成問幾時返 個時仲要只係九點十點

係呀 之後你話過多陣翻 佢地又會話 玩左成日仲唔夠呀? 你咁鐘意“冷”街你唔好翻黎啦

頂 一樣 如果我話十一點返 然後十一點未返 佢會打黎問我係邊 btw最近比啊媽發現咗拍拖

之後點? 佢地反而又冇反對我拍拖
咁誠實做乜 話同friend咪得

佢地會叫我影相

喂屌 一鳩樣
儲定啲合照到時一炮過sd比佢 但比人發現就渣都無得淨

佢地會叫我影相

影相,仲要 match 返當日件衫
仲會好似驗屍咁放大張圖玩找錯處

:今日咁熱,點解坐後面檯果個人著褸架
.....屌,人地著唔著褸我控制到架咩
唔俾過夜 但平時又乜都唔理 淨係呢樣好企硬 好煩
同感 唉,有時同中同食飯,之後佢地想落club飲野我都要諗啲藉口閃人先

係呀屌 話比屋企人屌又驚柒 求其話好攰就算
唔俾過夜 但平時又乜都唔理 淨係呢樣好企硬 好煩

咁岩呀矮妹
唔知我叫唔叫嚴
唔可以通頂太早拍拖係基本 12點前返屋企
唔可以成日出去 最好日日夜晚飯係屋企食
要出都要問過得唔得先

同我差唔多呀

11點後會打電話問番黎未
試過2點先返罵到傻左
唔比去旅行(同frd去都唔得)
已經出左黎做野....2字頭
見住個個都去旅行簡直想死
有無辦法可以改變到

老母好撚極權 明明擺到明佢錯都可以打我鬧我
但佢又真係好錫我
但就真係好撚嚴囉

我係呀爸煩

試過2點先返罵到傻左
有無辦法可以改變到

除左自己搬出黎住我睇唔到有解決辦法
加上,男朋友根本體會唔到你心情
然後話點解咁小嘅事唔講 過夜好正常 講到我有心逃避咁
人人屋企教育唔撚同嫁嘛
你點會明

屌真係一鳩樣 有時硬係比說話你聽
你估我想㗎?
我已經去到慢慢被馴化lv
唱通k基本上無可能啊
不過好多野做左都唔話比佢地知姐
好多野唔係佢地唔比 只係佢地會成日拎出嚟問 又嘲笑下
所以有無拍拖我都唔會講
廢事做左柒野又話係個男朋友教壞等等
總之會一直講一直問令我好尷尬
所以任何事都偷偷去做 掩飾

佢地淨係比我通過一晚頂 已經覺得好開心

佢地會叫我影相

喂屌 一鳩樣
儲定啲合照到時一炮過sd比佢 但比人發現就渣都無得淨

試過 但個心勁撚驚

試過2點先返罵到傻左
有無辦法可以改變到

除左自己搬出黎住我睇唔到有解決辦法

有乜慘過自己搬出去住要比條鎖匙老母 仲講明會不定時出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞