[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩; U記任記衫開賣; MH Switch發售預定 (38)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
今日已經有得dl arms?

demo

demo

一早有,今日聽日同下星期六日係試玩日
想知一打二果陣點轉target打

體感上下左右xyab 一個joycon zr

隻GAME用手掣MODE玩會點???

我頭先就係係車 用手制mode打
都唔難控
想知一打二果陣點轉target打

體感上下左右xyab 一個joycon zr

隻GAME用手掣MODE玩會點???

我頭先就係係車 用手制mode打
都唔難控

我用左體感玩 ....係咪有D角色冇得跳??
BLOOM個問題連外國FORUM都討論過
連模擬器CEMA都出PATCH打走D BLOOM佢
永遠唔會接受一樣野係會有缺點既最好例子

屌原來係老翻狗

demo

一早有,今日聽日同下星期六日係試玩日

有無限時段,我10點半仲有無得玩

屌原來係老翻狗

有留意講 c___ 啲 forum 嘅都唔一定係有用到嘅
利申冇留意
btw 連名都串錯

屌原來係老翻狗

利申冇留意
btw 連名都串錯

GAME又冇玩機又冇買就喺訪扮PRO話有霧有問題

屌原來係老翻狗

利申冇留意
btw 連名都串錯

GAME又冇玩機又冇買就喺訪=度扮PRO話有霧有問題
出汗勁過Wii Sports, 正常打幾好玩, 好易perfect, 打排球反而好難

仲有比人三打一個陣呆撚左
出汗勁過Wii Sports, 正常打幾好玩, 好易perfect, 打排球反而好難

點做到

點做到

用大陸妹好好屆
岩岩8-9用SPRING MAN玩左一個鐘有87分,全程用制玩都好爽快。
同今朝比明顯D人勁左,有鋪比隻忍者係咁跳之後捉住黎打屈死。。。

點做到

用大陸妹好好屆

岩岩場試玩用隻坦有得自回好過癮

點做到

用大陸妹好好
一定用體感玩
唔用體感不如唔好玩
屌wifi又壞,eshop都連唔到
點解switch咁難連
岩岩8-9用SPRING MAN玩左一個鐘有87分,全程用制玩都好爽快。
同今朝比明顯D人勁左,有鋪比隻忍者係咁跳之後捉住黎打屈死。。。

朝早用制試玩,個出拳方向好似無咁多變,體感可以左右拳唔同方向蛇行都得,易d追住射
終於買左涼粉個LAN頭
不過個包裝唔好再HEA D
終於買左涼粉個LAN頭

有無link?
入日買機,wifi開機時連到,之後就連唔到 重開機都唔得,點搞?
終於買左涼粉個LAN頭

有無link?

https://www.facebook.com/perfectdenkipages/posts/1675684932449574
入日買機,wifi開機時連到,之後就連唔到 重開機都唔得,點搞?

同我一樣,試下重開router,呢部野係神神化化架
我一路都諗緊,其實 Switch 個 WiFi 係有咩事?
我部 Switch 放喺房個死位冇問題,玩 MK8D 好順 ,未試過玩玩下中途斷
而同一個位用部 Nexus 5X 係上網會好慢,而且成日都會斷
另一方面,部 Switch 擺 router 隔離都係收得兩格,而部 Nexus 5X 擺 router 隔離係會收爆格
究竟係咩嘢影響到個 WiFi 出現咁嘅情況?

用緊垃圾 tplink 802.11n 2.4/5G (Switch 同 5X 應該都係連緊 5G)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞