[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩; U記任記衫開賣; MH Switch發售預定 (38)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
寬頻500MB升左上1000MB, 唔見得有咩分別

你想有咩分別?
快到未按落去就已經download?
http://www.4gamer.net/games/353/G035382/20170524025/
「よるのないくに2 ~新月の花嫁~」,妖魔ヴァルデロッサ(CV:たかはし智秋)やプレミアムボックス特典の水着衣装などが公開

個比例

又OUTDOOR
PKM CENTER買個袋又係OUTDOOR

又OUTDOOR

成set 係3ds版賣淨果d?

又OUTDOOR

個袋夠放3DS

又OUTDOOR

個袋夠放3DS

CD新出
出GAME果時未有

又OUTDOOR

個袋夠放3DS

CD新出
出GAME果時未有

但放唔到 switch 的特別版又有d....

又OUTDOOR

個袋夠放3DS

CD新出
出GAME果時未有

買埋呢套咪有3DS 放入去囉

又OUTDOOR

個袋夠放3DS

CD新出
出GAME果時未有

Game 一雞兩味 , 特別板 袋都一雞兩味 Gapcon 真係唔屌唔鬆化
CSL 成日用埋d廣告電話打黎跟進switch 問題,成日要手動打番上去問結果。

岩岩打上去CS問詳請,佢地d cs應該係比人問得多點解連唔到,個CS直接話因為部switch 硬件問題連唔到想耍走我。

然後同佢嘈完,又話果個負責我問題果個人未番,叫佢晏d聯絡番我。

其實呢種情況真係老任問題,根本佢果部就唔係咩港版機,港代機黎啫,實際上其實只係有保養既行貨日本機,如果係香港機點會對香港啲連接咁多唔兼容

唔關事吧,佢全世界都係同一個規格,我懷疑set地區嗰陣其實係改部機default既Wi-Fi setting
而csl問題我覺得係佢地唔比人tethering做不斷上下傳既動作,佢應該係將switch既動作判定左做bt

問過d it狗,話因為csl 既上網全部係假ip。switch 連線要2部機direct 連線黎機連機,csl 沒做到假ip 同 真 ip 互聯網互聯。結果人地d機同你連唔到線。

所以問題係個nat 問題。要等佢地搞

can confirm, is IT狗

唔係就咁兩三下手勢就搞得掂,外面嘅人唔知佢哋個 infrastructure 點樣係估唔到要搞幾多嘢

又OUTDOOR

個袋夠放3DS

CD新出
出GAME果時未有

如果放到 3ds,拆咗 joy-con 嘅 Switch 應該都放得落呀?
http://www.4gamer.net/games/353/G035382/20170524025/
「よるのないくに2 ~新月の花嫁~」,妖魔ヴァルデロッサ(CV:たかはし智秋)やプレミアムボックス特典の水着衣装などが公開

個比例

足球小將啲角色

個比例

足球小將啲角色

到底幾時先公開發售日期,已經延期左三個月

又OUTDOOR

個袋夠放3DS

CD新出
出GAME果時未有

如果放到 3ds,拆咗 joy-con 嘅 Switch 應該都放得落呀?

啱啱好放得落, 因為我用緊黎放SWITCH

又OUTDOOR

個袋夠放3DS

CD新出
出GAME果時未有

CD 應係3ds 個隻mini ablum, 佢成set 唯一唔同係隻game 轉左做switch版...
想問下有冇巴打玩地底探險同人ONLINE連線
個Screen可唔可以set返淨係望自己...
Online連線成日show晒4個Screen出黎..
自己個格又鬼咁細..好鬼難睇
有無巴打又係壞左一邊掣
單邊個菇壞左 玩zelda成撚日自己行落街
http://www.4gamer.net/games/360/G036024/20170516075/

仲有野出,3DS唔放得,呢隻應該係好game黎

又OUTDOOR

個袋夠放3DS

CD新出
出GAME果時未有

啱啱好放得落, 因為我用緊黎放SWITCH

又一早有預謀既証據
食住花生睇隔離大陸開火

有無巴打又係壞左一邊掣
單邊個菇壞左 玩zelda成撚日自己行落街

上港任換 or 自己用五分鐘整好
食住花生睇隔離大陸開火

xb1 吧 打壓scropion
食住花生睇隔離大陸開火

xb1 吧 打壓scropion

https://www.zhihu.com/question/60292373
好精彩
明明我已昨夜無間踏盡面前路
夢想中的彼岸為何還未到.....
明明我已昨夜無間踏盡面前路
夢想中的彼岸為何還未到.....

班GK驚到語無論次,應該係因為爆左出去Sony就唔會再出糧吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞