[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩; U記任記衫開賣; MH Switch發售預定 (38)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
痴線 csl 要人+68 買佢public ip 先解決到switch 果問題。

隔離台網絡做得好,唔洗搞咁多野。csl網絡垃圾要用戶幫佢埋單

(IT狗心諗 同你解釋到咁詳細都冇意思)
想請問switch save係咪仲係跟機?冇雲端?
一整機係咪冇晒save?

SAVE只係跟機,如果整機要換既話係無哂所有SAVE

點解會噤落後嫁

唔可以用SD卡?
咁MHXX點算

新手想問下呢隻係咩game

for week2
痴線 csl 要人+68 買佢public ip 先解決到switch 果問題。

隔離台網絡做得好,唔洗搞咁多野。csl網絡垃圾要用戶幫佢埋單

新手想問下呢隻係咩game

咁誇張

一句講晒: 最衰都係任記要用 p2p,仲要係 12p 各自 p2p 反人類
即係咁,CSL 個 infrastructure 咁 set 係衰嘅,但係幾年前邊有人預到會有人用手機 share wifi 黎玩 p2p 嘅 game 架
任記啲垃圾 game 今時今日仲要求 client 做 p2p 真係仲停留喺石器時代咩,佢又唔係要俾玩家自己開 server,根本就 on9
https://www.famitsu.com/news/201705/30134150.html
――プラチナゲームズとの相性はどうですか?
稲葉 いいと思いますよ。すでに参入表明はしていますし。Nintendo Switchの発表会のときに、密かにプラチナゲームズのロゴは出ていますので。

――なにか動いているのですか?
稲葉 作っていますよ。おもしろくなると思います。
Rumors about the possibility of Pokken Tournament on Switch have begun due to a Japanese retailer listing. Sinobi listed a new arcade stick for the console, which mentioned that it can be used in fighting games such as Pokken. It has since been removed.

我覺得只係手多打錯cao

CV好明顯特登
CV好明顯特登

p2p係咪可減srver負擔?
CV好明顯特登

如果有骨科劇情

打 [dragon boat] 唔連空格就出到架喇

真係得
CV好明顯特登

內田姊弟
ha
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞