[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩; U記任記衫開賣; MH Switch發售預定 (38)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
乜而家HDMI MON冇喇叭架咩

通常有喇叭個D係電視黎

利申:個mon 有喇叭
但冇TV input

買個百幾蚊既都好過佢內置
大埔uniqlo 男裝唔齊款
乜而家HDMI MON冇喇叭架咩

好多都冇
有都唔好聲

內置d聲連我要求低都寧願插垃圾耳機

買條3.5隊落喇叭

有啲響counter對住個組櫃
下禮拜Arms 試玩會有 籃球mode (取代排球mode)

唔好再出波MODE好唔撚好

唔好

好好玩
用蝗妺支槍打排球可以一下殺到對手嘅後面

Zelda 個件I am legend 問個士大夫有冇男裝
答我冇就走左
第一日買左衫
新手入左坑
你地通常用手提mode定係電視mode打多?

9成TV

我駁係房電視收wifi信號好差

其他巴打用咩mode打多?

5成手提,4成桌上,1成tv

我房駁tv勁難
條條唔夠長

答我冇就走左

有啲款得女裝無男裝
唔肯定依件係唔係咁

答我冇就走左

有啲款得女裝無男裝
唔肯定依件係唔係咁

呢件有男,我買左

答我冇就走左

有啲款得女裝無男裝
唔肯定依件係唔係咁

APM有間Uniqlo
http://www.rittor-music.co.jp/magazine/km/17122001.html
■特集
Melody Makers in Game Music ゲーム・ミュージックのメロディ職人たち
多くのミュージシャンに影響を与え、今もリスナーたちに愛されるゲーム・ミュージックを特集。第一線で活躍するゲーム・ミュージック作曲家たちにインタビューを敢行し、名メロディと謳われる作品たちがどのように誕生したのかに迫ります。

植松伸夫
光田康典
下村陽子
古代祐三
伊藤賢治
近藤嶺
石川淳&安藤浩和(HAL研究所)
ゲーム・ミュージックの系譜~杉山圭一×hally CD連動
サカモト教授

答我冇就走左

有啲款得女裝無男裝
唔肯定依件係唔係咁

APM有間Uniqlo

Zelda個件有男/女裝架
隻色有啲唔同
switch wifi poxy設定做1.1.1.1 之後入arms loading可以無限試玩

下禮拜Arms 試玩會有 籃球mode (取代排球mode)

唔好再出波MODE好唔撚好

唔好

好好玩

藍波可以dum人落藍
你地USB lan 線買邊條
你地USB lan 線買邊條

淘寶搵綠聯
請問如果想訂splatoon bundle有冇邊間鋪係唔食炒價?
定係香港買一定要食炒價
switch wifi poxy設定做1.1.1.1 之後入arms loading可以無限試玩

冇開server 都玩到?

冇開server 都玩到?

只係玩到熱身
隔離po又有索索吹mh會出係sony到

出咪買囉又唔係冇PS4

出咪買囉又唔係冇PS4

Agger
BTW我記得呢單野我記得年頭ALONE BB POST過
又比班外國GK炒返起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞