[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩; U記任記衫開賣; MH Switch發售預定 (38)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
想請問switch save係咪仲係跟機?冇雲端?
一整機係咪冇晒save?

唔係跟帶?
咁如果有十幾部機,係咪會一帶十幾save?

帶不會儲save

咁我得一餅帶,當我屋企有兩部機,另一個唔想買多餅,佢拎我餅帶黎玩
咁會發生咩事?

New game
想請問switch save係咪仲係跟機?冇雲端?
一整機係咪冇晒save?

唔係跟帶?
咁如果有十幾部機,係咪會一帶十幾save?

帶不會儲save

咁我得一餅帶,當我屋企有兩部機,另一個唔想買多餅,佢拎我餅帶黎玩
咁會發生咩事?

New game

電腦大爆炸
X源:你班撚頭再喺網上嘈嘈貢,XX要跟機買唔比單買game

FB見到有鋪賣USF2 $260

咪唔去佢度買囉

咪唔去佢度買囉

從來無幫襯過

咪唔去佢度買囉

從來無幫襯過

same

低處未算低

邊到 幫同事問
自己買290

低處未算低

$260又可以喎,出埋個制睇下$200買唔買到先
買咗個USB lan 連街霸好好玩
對 splatoon joy-con can唔cancel 好呢
對 splatoon joy-con can唔cancel 好呢

點解

點解

咁靚,我想訂添呀
其實畫質是點?4K?定比3ds好少少咋?

邊隻驚先
其實畫質是點?4K?定比3ds好少少咋?

差過psp
你咪試下唔散賣MHXX
想問下依家switch 係咪仲未支援public wifi ? 姐係酒店wifi要彈login page出黎個隻

day one update 都已經用到啦

但係我係美國酒店 佢連到個wifi 但冇browser login page 彈出黎比我
你咪試下唔散賣MHXX

我都係鳩up啫,最多炒到單game1000蚊

咪唔去佢度買囉

從來無幫襯過

same

佢講的應該是寶不是金

痴線 csl 要人+68 買佢public ip 先解決到switch 果問題。

隔離台網絡做得好,唔洗搞咁多野。csl網絡垃圾要用戶幫佢埋單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞