[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩; U記任記衫開賣; MH Switch發售預定 (38)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

有專人幫任豚驗智商 錢都慳返
食住花生睇隔離大陸開火

xb1 吧 打壓scropion

https://www.zhihu.com/question/60292373
好精彩

最慘百度switch吧都係呢班人做管理員
任fans去晒ns吧
有冇邊隻玻璃貼推介呢

淘寶廿令一張淘返5,6張隔一排換一張咪算

唔係太厚會卡住個 Dock 咩?

有d 0.15版 不過我淘左兩隻 厚果隻都照用到

有冇lin
[quote

https://www.zhihu.com/question/60292373
好精彩

任fans去晒ns吧[/quote]
xbox在大陸有行貨都要有內鬼
何況乜都冇的任地獄
就算唔黑都唔覺xbox打得入亞洲
新手入左坑
你地通常用手提mode定係電視mode打多?

9成TV

我駁係房電視收wifi信號好差
就算唔黑都唔覺xbox打得入亞洲

+1
正常人邊會日日車槍球
[quote

好精彩

任fans去晒ns吧

何況乜都冇的任地獄[/quote]
睇唔明
有冇正體中文

好精彩

任fans去晒ns吧

何況乜都冇的任地獄

睇唔明
有冇正體中文

懶人包:有人貼對話揭發xbox貼吧管理員全部GK,之後班GK越描越黑
CSL 成日用埋d廣告電話打黎跟進switch 問題,成日要手動打番上去問結果。

岩岩打上去CS問詳請,佢地d cs應該係比人問得多點解連唔到,個CS直接話因為部switch 硬件問題連唔到想耍走我。

然後同佢嘈完,又話果個負責我問題果個人未番,叫佢晏d聯絡番我。

其實呢種情況真係老任問題,根本佢果部就唔係咩港版機,港代機黎啫,實際上其實只係有保養既行貨日本機,如果係香港機點會對香港啲連接咁多唔兼容

唔關事吧,佢全世界都係同一個規格,我懷疑set地區嗰陣其實係改部機default既Wi-Fi setting
而csl問題我覺得係佢地唔比人tethering做不斷上下傳既動作,佢應該係將switch既動作判定左做bt

問過d it狗,話因為csl 既上網全部係假ip。switch 連線要2部機direct 連線黎機連機,csl 沒做到假ip 同 真 ip 互聯網互聯。結果人地d機同你連唔到線。

所以問題係個nat 問題。要等佢地搞

呢個可能係真,我it friend 都係咁講
任天堂tee 日本uniqlo感謝祭990yen

香港都係99蚊件

香港都係99蚊件

買左幾件
咁耐冇人推post,switch 已死

香港都係99蚊件

買左幾件

搵日著Splatoon
咁耐冇人推post,switch 已死

都無新game 出,d 人黎黎去去都仲係玩緊mk 同Zelda
等MH 一出就唔同架啦
新手入左坑

9成TV

其他巴打用咩mode打多?
新手入左坑

9成TV

其他巴打用咩mode打多?

5成手提,4成桌上,1成tv
部switch彎左少少
有冇人係咁?
維修係換全新機定翻新機?

點做到

點彎?

係咪放左落dock 度玩tv mode?

你唔好以為 docked mode 嘅熱力真係可以整彎部機先啦

岩岩打去任記hotline,佢話有呢個可能喎
splatoon 無得一mon雙打
有 40 粒金幣同 190 粒銀幣今個月到期
splatoon 無得一mon雙打

兩部機,一部桌上一部電視得唔得?

又出新色咩
屌想儲添

儲joy con
Rich到

已訂

絲訂咗幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞