[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩; U記任記衫開賣; MH Switch發售預定 (38)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

arms 如果無得開房set 淨係體感mode 既玩家可以入,應該唔會買
特效黎講MHXX係最好既一集
幾期待出到SWITCH會係點
arms 如果無得開房set 淨係體感mode 既玩家可以入,應該唔會買

無錯

咩畫面黎?
MHXX 老任news screencap

咩畫面黎?

ps4
Dock住玩tv mod會熱d?

呢兩晚dock住黎玩係真係feel到d熱攻出黎

前排係淘仔買左個switch專用抽風風扇都唔錯,不過本身內置無電要靠usb扯電呢下麻煩,送果條usb線又短
其實我懷疑好多人睇XXNSver CM無開1080p

前排係淘仔買左個switch專用抽風風扇都唔錯,不過本身內置無電要靠usb扯電呢下麻煩,送果條usb線又短

你玩咩game 熱? 我連續用dock煲左一個月zelda 都無事

平日玩一兩個鐘,星期六日煲成十個鐘都有
( Show Blocked User - 大癲二 ) 系你老母

TV mode熱係正常,39W電唔熱應該得外星科技
仲有咪亂用抽風,一陣扯壞部機個風扇我唔肯定老任會唔會幫你整
佢熱還熱,但一定唔會燒,你注意唔會阻住佢散熱就得

你玩咩game 熱? 我連續用dock煲左一個月zelda 都無事

玩zelda,部機放係自己面前,玩左兩三個鐘摸一摸個出風口係feel到佢熱既,當然唔係熱到接受唔到果種
用掌機mod次數唔多唔知有冇分別

玩zelda,部機放係自己面前,玩左兩三個鐘摸一摸個出風口係feel到佢熱既,當然唔係熱到接受唔到果種
用掌機mod次數唔多唔知有冇分別

手提mode只會暖,因為係㩒低時脈黎行

唔會扯壞部機個風扇掛
我都係開細風係出口位幫散下熱,加強流通姐

唔會扯壞部機個風扇掛

佢本身出力set好左,你再比力即係扯佢個摩打行,咁你話會唔會壞?
都係嗰句,熱係正常,唔好放響密封環境,留意通風就得

唔會扯壞部機個風扇掛

佢本身出力set好左,你再比力即係扯佢個摩打行,咁你話會唔會壞?
都係嗰句,熱係正常,唔好放響密封環境,留意通風就得

機背機頂唔好阻佢通風就得
呢度大撚把人唔熄機普通打
邊撚㙙咁咁多野又散熱又乜鳩
你唔撚裝個水冷比佢?
你唔撚裝個水冷比佢?

你唔同用notebook加cooler pad既講埋?
裝到我都想裝水冷呀
買野去番任天堂個網個dealer list入面既鋪頭係咪實無死 我見你地之前講某間唔好 但都係on list
你唔撚裝個水冷比佢?

裝到我都想裝水冷呀

Notebook真係有機會overload而overheat
但遊戲機只會run效能範圍內既game
Switch只不過係因為你摸到個核心溫度咁解,PS4,XBOX,電腦嗰啲其實一樣甚至更熱,所以唔使咁在意個熱量,如果佢當初design無預去到咁熱咁依三個月應該已經好多燒機潮
買野去番任天堂個網個dealer list入面既鋪頭係咪實無死 我見你地之前講某間唔好 但都係on list

個人戇鳩去邊都比人水架啦
你唔撚裝個水冷比佢?

裝到我都想裝水冷呀

Notebook真係有機會overload而overheat
但遊戲機只會run效能範圍內既game
Switch只不過係因為你摸到個核心溫度咁解,PS4,XBOX,電腦嗰啲其實一樣甚至更熱,所以唔使咁在意個熱量,如果佢當初design無預去到咁熱咁依三個月應該已經好多燒機潮

衰鬼 部野岩岩出,想當年xbox果d咪又係大把過熱出問題,你夠膽保證無問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞