[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩; U記任記衫開賣; MH Switch發售預定 (38)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
好奇問下觀塘開源道果邊係咪都係食水深
利申想買Switch

觀廣?2至3月接受訂機果陣,其中一間應該係第一次聽要食6骨

我係你最起碼唔諗電梯口o個間...
同事尋日去到問有冇原裝套
佢答有...之後買完$198影相俾我睇
個switch logo係“粒”入去的
仲要入面冇得放卡...原本應該有既mon貼佢又抽起左
要貼mon貼另加198
呢間野黑撚到仆
星期一我決定去問下佢仲有冇貨
睇下佢會俾咩原裝套我

果間野真係不了
反而同層另一間可以去睇下

每次去另一間都見到成班港豬係電梯口比狗撚

嗰間好似都唔係好得去邊喎
俾我就唔會諗觀廣
利申想買Switch

要貼mon貼另加198
呢間野黑撚到仆
睇下佢會俾咩原裝套我

果間野真係不了

放埋圖出黎俾你地笑下

利申想買Switch

要貼mon貼另加198
呢間野黑撚到仆
睇下佢會俾咩原裝套我

果間野真係不了

好明顯睇到我同事係女黎既....仲要水魚樣....水佢一鑊...我去到如果佢照俾假野我我就告消委
俾真野我即時拉個同事入去狠狠地屌

女去都咁
利申想買Switch

要貼mon貼另加198
呢間野黑撚到仆
睇下佢會俾咩原裝套我

果間野真係不了

俾我就唔會諗觀廣

當然係講比較之下...超碼少水鳩人先
有無人教下打排球有咩技巧,狂輸

要多d殺波
反而我唔識打混戰

混戰就係等人地一打一打完先打
https://www.youtube.com/watch?v=E9K5d01QRHQ
今年もセンプクがはじまっている・・・。
タワレコに何が起ころうとしているのだろうか?

乞うご期待!

佢真係難用到,試左一次放棄

佢真係難用到,試左一次放棄

D人識打盾就即刻廢左
頻道佢係寫1-13,無咩36-64果啲喎

好似係講緊你部ROUTER轉36-64

192.168.1.1
我係呢度set,唔係?

唔係叫你SET IP
係頻道果度有1-160左右既數值比你揀, 部部ROUTER唔同, SET返36-64之間就用到5G

1-13 係 2.4G
36-64 / 100-140 係 5G
如果兩個 frequency 都有嘅通常係分開兩個 page set
冇嘅咪冇

咁我無了
冇得行前行後 真係好怪 得左右搖擺

你講緊ARMS?兩個CON 向前打斜咪前行囉

192.168.1.1
我係呢度set,唔係?

唔係叫你SET IP
係頻道果度有1-160左右既數值比你揀, 部部ROUTER唔同, SET返36-64之間就用到5G

1-13 係 2.4G
如果兩個 frequency 都有嘅通常係分開兩個 page set
冇嘅咪冇

咁我無了

即係只可以等運到,博連到果時至有得連?

192.168.1.1
我係呢度set,唔係?

唔係叫你SET IP

1-13 係 2.4G
冇嘅咪冇

咁我無了

你宜家都唔知問題喺邊
一係你就上去港任換機,不過如果問題係喺你個 router 度嘅話 \ /
有冇試過其他 router / 電話 share wifi 先

192.168.1.1
我係呢度set,唔係?

唔係叫你SET IP

1-13 係 2.4G
冇嘅咪冇

咁我無了

你宜家都唔知問題喺邊
一係你就上去港任換機,不過如果問題係喺你個 router 度嘅話 \ /
有冇試過其他 router / 電話 share wifi 先

試過搵我阿哥電話share wifi,連係連到,但唔知咩事唔比我網連馬車
我個router成7年前,果時係咪無5G
出機洗唔洗買埋sd卡?
出機洗唔洗買埋sd卡?

本身部機有
你可以額外買張但唔係必要
去左買個出得街既手提公事包 b4size 到 放到機又型棍子

買乜撚原裝套丫 毒到出汁
睇完Xx高清預告真係翻唔到轉頭,部3DS都係做番MHS專用機算
出機洗唔洗買埋sd卡?

本身部機有
你可以額外買張但唔係必要

講緊3ds?
利申想買Switch

要貼mon貼另加198
呢間野黑撚到仆
睇下佢會俾咩原裝套我

果間野真係不了

俾我就唔會諗觀廣

當然係講比較之下...超碼少水鳩人先

其實我都想買埋孖車
上次個Fd去左買,我唔知佢有冇比人呃
主機$2450+Game$388+ 個套+Mon貼$190
我聽到都幾肯定佢係比人昆,個套同Mon貼唔係跟機架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞