[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩; U記任記衫開賣; MH Switch發售預定 (38)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
隔離po又有索索吹mh會出係sony到

出咪買囉又唔係冇PS4

Agger

PS4冇左便攜性我想睇下CAPCOM點搞集會所餐廳
狩獵大會玩鬥技都仲可以話用公家機
集會所餐廳一定搞唔到
BTW我記得呢單野我記得年頭ALONE BB POST過
又比班外國GK炒返起

入隔黎post見到underware篇文就笑左

日前 Capcom 宣佈將會推出 Switch 版《Monster Hunter XX》,雖然今集只是移植作品,但可以預期日後 Switch 應該會有更多該系列新作。至於其他家用機機主亦不用太灰心,皆因在上述消息公佈後不久,海外 4chan 論壇就傳出 Sony 已經取得《Monster Hunter 5》的獨佔權,並預定最快明年於 PS4 上推出。
BTW我記得呢單野我記得年頭ALONE BB POST過
又比班外國GK炒返起

入隔黎post見到underware篇文就笑左

日前 Capcom 宣佈將會推出 Switch 版《Monster Hunter XX》,雖然今集只是移植作品,但可以預期日後 Switch 應該會有更多該系列新作。至於其他家用機機主亦不用太灰心,皆因在上述消息公佈後不久,海外 4chan 論壇就傳出 Sony 已經取得《Monster Hunter 5》的獨佔權,並預定最快明年於 PS4 上推出。

http://www.ign.com/boards/threads/monster-hunter-5-secured-by-sony-switch-to-recieve-monster-hunter-portable-instead.454873171/

出咪買囉又唔係冇PS4

Agger

集會所餐廳一定搞唔到

等睇pc狗笑佢都有online game玩
冇VR MH5呀
突然間諗
CLOUD BACKUP會唔會等埋ONLINE收費一齊出

反人類左咁多年 個思路咁正常有d唔慣

屌 要我交埋保護費先有得去換機

出咪買囉又唔係冇PS4

Agger

集會所餐廳一定搞唔到

vita remote計唔計
聖劍傳說偷跑未
聖劍傳說偷跑未

啱啱係旺角睇應該未

佢話我country唔比用eshop
做乜9?
揀左香港
做乜9?
揀左香港

未開
做乜9?
揀左香港

禁第一頁睇Q&A係咪好難

好普通
再講玩緊大部份時間都機背向地搵鬼睇

好普通

呢個唔係底座咩?

好普通

乜q 機背向地?

好普通

座黎wo

好普通

座黎wo

7左
以為機背
出俾 $ONY 啦, 撚狗都撚到悶
反正打開機既都有PS4 架啦

撚足7年

撚足7年

GAF 撚到高登再撚到連登
巴打們
我部機買左一日
手提模式完全正常
一轉TV MODE
就勁lag lag到畫面停埋
按制有聲 但畫面無反應
尼個情況 係未個dock壞左?
我換個條HDMI都係用一個情況

買左百就出事 任天堂

Hdmi同火牛插實左未?機有無插實?
如果都插實晒試下熄機入dock,玩緊入dock有機會lag機
如果做足晒都係咁就去換機吧

應該去維修部...定係賣比我個間?
利伸 第一次咁既情況...

正常舖頭7日內壞係咪有一換一?

我係黃金 Mission買 (名大概係咁)
唔知比唔比換

ching 我同你既問題一模一樣
都係今日買返去玩tv mode就出事
我係去中間好出名紅色舖頭買,佢唔比換叫我自己上去老任到check
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞