[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩; U記任記衫開賣; MH Switch發售預定 (38)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
今次用多d擋
岩岩用eshop買game
第一次打完credit card資料
就收到credit card個sms 話 已支付29.99既交易
咁我以為搞掂down緊隻game
點知我之後發覺未down
又無收到receipt

之後我再打多次credit card資料(同一隻game)
之後同樣收到sms話 已支付29.99usd既交易
今次down到 都收到receipt

咁我想問下
佢算唔算收左兩次錢?
因為e banking credit card果度仲未更新
我仲未check到

咁如果咁不幸收左2次錢咁我應該點做好?
因為我都check過 balance果度係$0

有得直接買game 咩?
我係日eshop 買隻剪紙1800yen,
要分開兩次1000yen 咁買

揀入幾多錢嗰下
第一格係"不足份XX"
你估下點解
接続先の無線アクセスポイントに近づいて、再度同じ操作を行ってください。

屌你老味,全部電子野都駁到係你部野駁唔到,咁關我咩事,你叫係咁再試一次托咩

恭喜

做咩
要整?

2.4G 定係 5G only? 5G 嘅話係咪用緊 channel 36-64 / 100-140?
security 係咪 WPA2 (personal) AES?

我唔係用電話熱點喎
定你已經講緊router,願聞其詳

去你router setting度改channel

咁唔得了
router唔係我電腦果邊

原來可以,但未知點set,但唔該你先
仆街,岩岩寫完文好眼訓。但就黎2點,定聽朝8點玩呢。。。
頻道佢係寫1-13,無咩36-64果啲喎

好似係講緊你部ROUTER轉36-64

好似係講緊你部ROUTER轉36-64

192.168.1.1
我係呢度set,唔係?
有無人放機落dock連電視會load得好慢lag哂機
跟住就會黑mon 無反應完全玩唔到
想知關唔關個dock事
拉麵出招叫 擔擔麵
都係唔明點轉色
仲有招叫叉燒麵
用火龍手拉距離打
但二打二個陣比個隊友扯左埋去
4打最後得我同木乃伊但佢Full血斷線
想問下u記衫賣哂未
都係唔明點轉色

click實左菇向下推 再clickA
都係唔明點轉色

click實左菇向下推 再clickA

幾好玩 , 好易上手又過癮 GUNDAM
但玩大舊衰成人比人捉
幾好玩 , 好易上手又過癮比較起 GUNDAM
但玩大舊衰成人比人捉
唔知有冇得較敏感度
想左閃右閃嗰陣成日變左出拳
幾好玩 , 好易上手又過癮 GUNDAM
但玩大舊衰成人比人捉

老任d game 就係易學難精
屌個lobby冇人,嚟嚟去去都係嗰幾個 懶得轉
ARMS真係好好玩
中毒性高
玩左兩粒鍾覺得好似有啲單調
轉返玩街霸
正式版仲有咩mode
輸一場排球兩場三打
玩左兩粒鍾覺得好似有啲單調
轉返玩街霸
正式版仲有咩mode

可以係menu睇help
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞