[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩; U記任記衫開賣; MH Switch發售預定 (38)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
NS應該都上到100掛
我又諗起一樣野:
3DS MHXX有得過SAVE,
點解SWITCH隻MK8D會無 ?
我又諗起一樣野:
點解SWITCH隻MK8D會無 ?

老任不嬲都廢
我又諗起一樣野:
點解SWITCHWiiU隻MK8D會無 ?

老任不嬲都廢

唔係SWITCH,係WiiU
我發現條雄火既貼圖紋理
同尋日你地講火紋條廣告前30秒果條雄火高度相似
會不會真係拎ns畫面呃人買3ds
我發現條雄火既貼圖紋理

唔出奇
一早暗示哂有高清
但忍唔到手有咩計
我發現條雄火既貼圖紋理

唔出奇
一早暗示哂有高清
但忍唔到手有咩計

先係3DS享受
比我就玩住splatoon 先,Gundam 等佢出完全版先買
比我就玩住splatoon 先,Gundam 等佢出完全版先買

Del, 出錯
做乜9
做乜9

Del
做乜9

Del

Diu
今朝玩arms無人出error code ?
我入到lobby一陣就會彈2-AD2BA-1021
Google都搵唔到野
Google都搵唔到野

你係 lyehookheng (樂悠悠) ?
Google都搵唔到野

陣間夜晚先玩
隻game ok嗎
you can change the camera with A,B,Y, or X
you can change the camera with A,B,Y, or X

體感 啲制多到無用 側面4粒又係

上下左右都得
On9 CSL/1010都冇諗住fix返hotspot玩唔到嘅問題

datass

datass

On9 CSL/1010都冇諗住fix返hotspot玩唔到嘅問題

一完約即轉台

一完約即轉台

雖然係蝗 但係cmhk玩到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞