[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩; U記任記衫開賣; MH Switch發售預定 (38)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有無人放機落dock連電視會load得好慢lag哂機
跟住就會黑mon 無反應完全玩唔到
想知關唔關個dock事

我反而係有時落咗dock駁電視會detect唔到訊號
不過一次過拔晒type c充電頭同hdmi頭,再插過就無事,唔知係咪有bug
用忍者屈撻好勁
用忍者屈撻好勁

遇著曉玩嗰d唔夠揪 反而捉唔到佢路
用忍者屈撻好勁

中國妺射低你
好奇問下觀塘開源道果邊係咪都係食水深
利申想買Switch
話時話,對手有d攰
手掣靈活過體感太多
利申想買Switch

觀廣?2至3月接受訂機果陣,其中一間應該係第一次聽要食6骨
頻道佢係寫1-13,無咩36-64果啲喎

好似係講緊你部ROUTER轉36-64

192.168.1.1
我係呢度set,唔係?

唔係叫你SET IP
係頻道果度有1-160左右既數值比你揀, 部部ROUTER唔同, SET返36-64之間就用到5G
Pro con 如果d pad神神地 有冇巴打試過拎去紅磡?
驚去到怕佢話件貨係咁 連擺低整都冇機
岩岩用eshop買game
第一次打完credit card資料
就收到credit card個sms 話 已支付29.99既交易
咁我以為搞掂down緊隻game
點知我之後發覺未down
又無收到receipt

之後我再打多次credit card資料(同一隻game)
之後同樣收到sms話 已支付29.99usd既交易
今次down到 都收到receipt

咁我想問下
佢算唔算收左兩次錢?
因為e banking credit card果度仲未更新
我仲未check到

咁如果咁不幸收左2次錢咁我應該點做好?
因為我都check過 balance果度係$0

有得直接買game 咩?
我係日eshop 買隻剪紙1800yen,
要分開兩次1000yen 咁買

揀入幾多錢嗰下
第一格係"不足份XX"
你估下點解

我都唔知
我以為第一個係就咁直送入你所買既game個價錢既錢
但就算係入左錢落ac先再買
都無理由會收到兩次唔同時間既credit card sms架
有無人放機落dock連電視會load得好慢lag哂機
跟住就會黑mon 無反應完全玩唔到
想知關唔關個dock事

我反而係有時落咗dock駁電視會detect唔到訊號
不過一次過拔晒type c充電頭同hdmi頭,再插過就無事,唔知係咪有bug

前日試過個dock 好似唔到電咁
抽插左幾十次先得
94分
岩岩用eshop買game
第一次打完credit card資料
就收到credit card個sms 話 已支付29.99既交易
咁我以為搞掂down緊隻game
點知我之後發覺未down
又無收到receipt

之後我再打多次credit card資料(同一隻game)
之後同樣收到sms話 已支付29.99usd既交易
今次down到 都收到receipt

咁我想問下
佢算唔算收左兩次錢?
因為e banking credit card果度仲未更新
我仲未check到

咁如果咁不幸收左2次錢咁我應該點做好?
因為我都check過 balance果度係$0

有得直接買game 咩?
我係日eshop 買隻剪紙1800yen,
要分開兩次1000yen 咁買

揀入幾多錢嗰下
第一格係"不足份XX"
你估下點解

我都唔知
我以為第一個係就咁直送入你所買既game個價錢既錢
但就算係入左錢落ac先再買
都無理由會收到兩次唔同時間既credit card sms架

係咪第一次出咗 error 你睇漏咗
話時話,對手有d攰

當年wii的感覺返哂黎
頻道佢係寫1-13,無咩36-64果啲喎

好似係講緊你部ROUTER轉36-64

192.168.1.1
我係呢度set,唔係?

唔係叫你SET IP
係頻道果度有1-160左右既數值比你揀, 部部ROUTER唔同, SET返36-64之間就用到5G

1-13 係 2.4G
36-64 / 100-140 係 5G
如果兩個 frequency 都有嘅通常係分開兩個 page set
冇嘅咪冇
有無人教下打排球有咩技巧,狂輸
話時話,對手有d攰

當年wii的感覺返哂黎

難道沒練習太耐感覺都追不回來

要多d殺波
反而我唔識打混戰
利申想買Switch

我係你最起碼唔諗電梯口o個間...
同事尋日去到問有冇原裝套
佢答有...之後買完$198影相俾我睇
個switch logo係“粒”入去的
仲要入面冇得放卡...原本應該有既mon貼佢又抽起左
要貼mon貼另加198
呢間野黑撚到仆
星期一我決定去問下佢仲有冇貨
睇下佢會俾咩原裝套我

果間野真係不了
反而同層另一間可以去睇下
利申想買Switch

我係你最起碼唔諗電梯口o個間...
同事尋日去到問有冇原裝套
佢答有...之後買完$198影相俾我睇
個switch logo係“粒”入去的
仲要入面冇得放卡...原本應該有既mon貼佢又抽起左
要貼mon貼另加198
呢間野黑撚到仆
星期一我決定去問下佢仲有冇貨
睇下佢會俾咩原裝套我

果間野真係不了
反而同層另一間可以去睇下

每次去另一間都見到成班港豬係電梯口比狗撚

要多d殺波
反而我唔識打混戰

混戰狂捉人就夠 因為連住左兩個人 扔一個變扔兩個 無被人捉個個比隊友累死

要多d殺波
反而我唔識打混戰

混戰狂捉人就夠 因為連住左兩個人 扔一個變扔兩個 無被人捉個個比隊友累死

果個係2打2
白痴混戰係鬥圍毆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞