[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩; U記任記衫開賣; MH Switch發售預定 (38)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
買左orico arl-u3個USB lan 卡,點知係switch 上面用唔到

之前有人研究過指用特定chip既USB LAN先可以用到
ASIX AX88772 (USB 2.0)
ASIX AX88179 (USB 3.0)
老任個server唔會食得盡2.0既480Mbps (先唔理2.0同3.0有冇其他技術差異影響速度/ping)
平平地可以揀2.0
我自己就買3.0諗住第日留畀電腦用都得

晒左168$ 跟上面個巴打上淘寶買綠聯算

果個本身又唔貴 照跟咪冇事
利申開心用緊中
買左orico arl-u3個USB lan 卡,點知係switch 上面用唔到

老任個server唔會食得盡2.0既480Mbps (先唔理2.0同3.0有冇其他技術差異影響速度/ping)
平平地可以揀2.0

利申開心用緊中

我都係orico嗰隻
不嬲用開唔係特登買
見到有台仔話用到咪試吓
依家都係打算買返綠聯嗰隻
買左隻8bitdo
D制手感係幾好

有無delay 問題?
諗緊入唔入返隻

平平地可以揀2.0

利申開心用緊中

我都係orico嗰隻
不嬲用開唔係特登買
見到有台仔話用到咪試吓

前幾日有人講涼粉有隻賣$68唔知點

嗰隻無giga lan
已經到左養一條魚都未必升到1lv既情況

平平地可以揀2.0

利申開心用緊中

我都係orico嗰隻
不嬲用開唔係特登買
見到有台仔話用到咪試吓

買咗
上面wifi

平平地可以揀2.0

利申開心用緊中

我都係orico嗰隻
不嬲用開唔係特登買
見到有台仔話用到咪試吓

冇斷過

平平地可以揀2.0

利申開心用緊中

我都係orico嗰隻
不嬲用開唔係特登買
見到有台仔話用到咪試吓

冇斷過

都係涼粉果隻?
佢upload 係快咗嘅dl 就同wifi差唔多

平平地可以揀2.0

利申開心用緊中

我都係orico嗰隻
不嬲用開唔係特登買
見到有台仔話用到咪試吓

冇斷過

都係涼粉果隻?

我覺得速度冇咩所謂
穩定性好明顯好左好多
仲有其實速度快定慢都係睇你ROUTER勁定廢
又唔係話用LAN頭會限界突破

利申開心用緊中

我都係orico嗰隻
不嬲用開唔係特登買
見到有台仔話用到咪試吓

冇斷過

都係涼粉果隻?

我覺得速度冇咩所謂
穩定性好明顯好左好多

啱啱玩街霸同孖車冇斷過
同埋用lan每次test 都差唔多好過wifi上落好大
穩定d,68算係咁啦
如果幾個fd 想面對面連機玩mk8
係咪一定要有wifi?

面連係用 802.11 嘅技術,但係唔使連 access point 上網

原來唔洗,我仲擔心咁如果餐廳食緊飯想拎出黎一齊玩
唔係間間有wifi
好耐之前test既

聖劍傳說偷跑未

Hdmi同火牛插實左未?機有無插實?
如果都插實晒試下熄機入dock,玩緊入dock有機會lag機
如果做足晒都係咁就去換機吧

應該去維修部...定係賣比我個間?
利伸 第一次咁既情況...

正常舖頭7日內壞係咪有一換一?

我係黃金 Mission買 (名大概係咁)
唔知比唔比換

ching 我同你既問題一模一樣
都係今日買返去玩tv mode就出事
我係去中間好出名紅色舖頭買,佢唔比換叫我自己上去老任到check

我約左下星期一啦
好撚on9 無得TV MODE
手機mode又痴痴地線 會無啦啦無電
明明尋晚叉通頂..

最快要約下星期!?
我未約hihi

尼個星期full晒
你好快d約
意外獲勝
意外獲勝

點解粉紅色嘅
意外獲勝

d名
意外獲勝

點解粉紅色嘅

羸超級(第四個聯盟)
Sqex RPG 新作 Lost Sphere
Switch/ PS4
2017 秋

http://www.jp.square-enix.com/lostsphear/sp/

Trailer; https://youtu.be/Gsx9s9MQpag
Sqex RPG 新作 Lost Sphere
Switch/ PS4
2017 秋

http://www.jp.square-enix.com/lostsphear/sp/

Trailer; https://youtu.be/Gsx9s9MQpag

美版 2018初
嘩屌點解炒到2699
供應商一家獨大真係好PK
嘩屌點解炒到2699

鋪頭要跟垃圾game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞