[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩; U記任記衫開賣; MH Switch發售預定 (38)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
黃金淨機2300

幾gb?

等陣先,有分Gb架咩

我個部256gb

我個部256tb
黃金
灰 2380
紅藍 2450
唔分Gb唔通分Mb牙?
Pro con 如果d pad神神地 有冇巴打試過拎去紅磡?
驚去到怕佢話件貨係咁 連擺低整都冇機

換過
隻隻差唔多, 你鍾意咪去試下
揀隻最無問題嘅

我最後都賣左, 個dpad咁設計根本用唔到

係咪個十字制?果個設計問題死症
我等緊hori果隻,個十字制隨時好過原裝
唔係一陣MHXX出錯狩技就…

果個冇體感,冇振動,冇amiibo 感應,有線制黎 喎

如果唔介意冇呢埋堆野可以諗下
用黎打RPG都唔會用到體感架啦

zelda 射箭無體感幫會差好多
Pro con 如果d pad神神地 有冇巴打試過拎去紅磡?

換過
揀隻最無問題嘅

佢講緊純RPG,關Zelda咩事

換過
揀隻最無問題嘅

佢講緊純RPG,關Zelda咩事

冇體感射箭咪同其他console玩槍game一樣
黃金淨機2300

幾gb?

2GB
黃金淨機2300

dock 同 joy-con 加幾多?
黃金淨機2300

dock 同 joy-con 加幾多?

仲有充電呢
Switch 一對左右制大約幾錢? 紅藍
Switch 一對左右制大約幾錢? 紅藍

$540
個個問去邊買好, 其實去豐澤買都得啦, 洗咩周圍搵

打左去兩間無貨

有貨先得家
去黃金果間睇下有冇
良品2500 紅藍
信和地下 2549
MH 效應出現咗未
又唔夠貨
幾時有得訂mh套裝?
又唔夠貨

旺角仲貴過黃金
痴撚線
MH 效應出現咗未

出現左啦
明明隔離有個買機post,成班走入黎報價做乜
冇機果班去隔離討論啦好嘛
MH 效應出現咗未

出現左啦

又開始狂推post
頭先無聊試下連唔連到,今次終於連到,dl緊arms,係咪今日都有得試玩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞