[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩; U記任記衫開賣; MH Switch發售預定 (38)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
幾時有得開party 同插mic, 上網同fd 玩MK同自閉打冇乜分別

好似傳出apps係電話度連動

其實咁樣點聽聲
幾時有得開party 同插mic, 上網同fd 玩MK同自閉打冇乜分別

正正經經咁好似Xbox ps4咁開咪仲好
排球易過打人wo

最憎V BALL
第二憎 1v1v1

1v1v1 基本睇戲mode唔好出手就會贏

我試過抽中樓梯場1v1v1
佢地兩個係上我係下,仆你個街兩條友一齊衝落黎打我先

你要令佢地發現隔離有人,佢地就會自己互打

乜你係部機度揾到mic 咩

我都唔明點解唔做…
排球易過打人wo

最憎V BALL
第二憎 1v1v1

個場本身個兩條友一開波就面對面啦
請問各位巴打 去好景一上去近電梯位好大間果間買switch+mario+薩以達好無
會唔會話太貴又或者呃人?
Pro con 如果d pad神神地 有冇巴打試過拎去紅磡?
驚去到怕佢話件貨係咁 連擺低整都冇機

換過
隻隻差唔多, 你鍾意咪去試下
揀隻最無問題嘅

我最後都賣左, 個dpad咁設計根本用唔到
排球易過打人wo

最憎V BALL
第二憎 1v1v1

個場本身個兩條友一開波就面對面啦

識唔識咩叫轉移視線
請問各位巴打 去好景一上去近電梯位好大間果間買switch+mario+薩以達好無

嗰間呢...
岩岩出左機冇耐 想問下大家用緊咩case
邊到有多啲高質靚case睇下

https://youtu.be/jFVR-1N3aVM
夠高未?

靚wo

都幾貴

淘寶選擇都唔多

機套真係唔多選擇宜家
其實點解試玩唔開埋晏就
星期六日 日本仔時間4-7點果啲開一兩個鐘都好啊
係咪驚太多人玩一開就爆ser

當然係講比較之下...超碼少水鳩人先

其實我都想買埋孖車
上次個Fd去左買,我唔知佢有冇比人呃
主機$2450+Game$388+ 個套+Mon貼$190
我聽到都幾肯定佢係比人昆,個套同Mon貼唔係跟機架咩
我聽到都幾肯定佢係比人昆,個套同Mon貼唔係跟機架咩
你就想有得跟機
不過190蚊真係水魚價

仆街原來唔跟機
蔣智光了

機套同保護貼一向都唔會跟機la

柒左
咁啫係其實主機連孖車+Mon貼都應該接近$3000幾
啊啊啊啊,唔知依家買唔買好

機2340,孖車頂盡都好似係360,原廠套加貼好似一舊水鬆啲

平咁多咩
上報價網睇冇咁平,陣間出去睇下先

平eshop成百

信邊個好
Pro con 如果d pad神神地 有冇巴打試過拎去紅磡?

換過
揀隻最無問題嘅

係咪個十字制?果個設計問題死症
我等緊hori果隻,個十字制隨時好過原裝
唔係一陣MHXX出錯狩技就…

嗰間呢...

果間點
有冇巴絲買咗個USB network adapter 速度穩定度得唔得?

嗰間呢...

良心店

換過
揀隻最無問題嘅

果個冇體感,冇振動,冇amiibo 感應,有線制黎 喎
有冇巴絲買咗個USB network adapter 速度穩定度得唔得?

插lan 線未斷過

換過
揀隻最無問題嘅

其實成個pro制都好好用,如果十字跟返joy con咁分4個制就完美

插lan 線未斷過

去電腦場搵啲高速adapter好過買啲乜鬼野(for switch)版adapter

良品應不會呃人。貴不貴可以夾下其他game舖比較下

換過
揀隻最無問題嘅

果個冇體感,冇振動,冇amiibo 感應,有線制黎 喎

如果唔介意冇呢埋堆野可以諗下
用黎打RPG都唔會用到體感架啦

嗰間呢...

良心店

真定假㗎
著左件zelda出街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞