[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩; U記任記衫開賣; MH Switch發售預定 (38)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

又出新色咩
屌想儲添

儲joy con
Rich到
巴打們
我部機買左一日
手提模式完全正常
一轉TV MODE
就勁lag lag到畫面停埋
按制有聲 但畫面無反應
尼個情況 係未個dock壞左?
我換個條HDMI都係用一個情況

買左百就出事 任天堂

Hdmi同火牛插實左未?機有無插實?
如果都插實晒試下熄機入dock,玩緊入dock有機會lag機
如果做足晒都係咁就去換機吧

應該去維修部...定係賣比我個間?
利伸 第一次咁既情況...

正常舖頭7日內壞係咪有一換一?
巴打們
我部機買左一日
手提模式完全正常
一轉TV MODE
按制有聲 但畫面無反應

買左百就出事 任天堂

如果都插實晒試下熄機入dock,玩緊入dock有機會lag機

直接踩上紅磡

等睇上到去 reproduce 唔到

又出新色咩
屌想儲添

儲joy con
Rich到

已訂
巴打們
我部機買左一日
手提模式完全正常
一轉TV MODE
按制有聲 但畫面無反應

買左百就出事 任天堂

直接踩上紅磡

唔該巴打 謝謝

又出新色咩
屌想儲添

儲joy con
Rich到

已訂

絲打好有米
巴打們
我部機買左一日
手提模式完全正常
一轉TV MODE
按制有聲 但畫面無反應

買左百就出事 任天堂

正常舖頭7日內壞係咪有一換一?

我係黃金 Mission買 (名大概係咁)
唔知比唔比換
巴打們
我部機買左一日
手提模式完全正常
一轉TV MODE
按制有聲 但畫面無反應

買左百就出事 任天堂

直接踩上紅磡

姐係點
Arms Testpunch
Set your proxy to 8.8.8.8 to play all the Warm Up you want!
巴打們
我部機買左一日
手提模式完全正常
一轉TV MODE
按制有聲 但畫面無反應

買左百就出事 任天堂

直接踩上紅磡

姐係點

試曬都唔得就剎上紅磡換機啦
CSL 成日用埋d廣告電話打黎跟進switch 問題,成日要手動打番上去問結果。

岩岩打上去CS問詳請,佢地d cs應該係比人問得多點解連唔到,個CS直接話因為部switch 硬件問題連唔到想耍走我。

然後同佢嘈完,又話果個負責我問題果個人未番,叫佢晏d聯絡番我。
CSL 成日用埋d廣告電話打黎跟進switch 問題,成日要手動打番上去問結果。

岩岩打上去CS問詳請,佢地d cs應該係比人問得多點解連唔到,個CS直接話因為部switch 硬件問題連唔到想耍走我。

然後同佢嘈完,又話果個負責我問題果個人未番,叫佢晏d聯絡番我。

其實呢種情況真係老任問題,根本佢果部就唔係咩港版機,港代機黎啫,實際上其實只係有保養既行貨日本機,如果係香港機點會對香港啲連接咁多唔兼容

其實呢種情況真係老任問題,根本佢果部就唔係咩港版機,港代機黎啫,實際上其實只係有保養既行貨日本機,如果係香港機點會對香港啲連接咁多唔兼容

唔關事吧,佢全世界都係同一個規格,我懷疑set地區嗰陣其實係改部機default既Wi-Fi setting
而csl問題我覺得係佢地唔比人tethering做不斷上下傳既動作,佢應該係將switch既動作判定左做bt
新手入左坑
你地通常用手提mode定係電視mode打多?
新手入左坑
你地通常用手提mode定係電視mode打多?

9成TV

唔關事吧,佢全世界都係同一個規格,我懷疑set地區嗰陣其實係改部機default既Wi-Fi setting
而csl問題我覺得係佢地唔比人tethering做不斷上下傳既動作,佢應該係將switch既動作判定左做bt

認同, 當左BT block 左唔比upload download
巴打們
我部機買左一日
手提模式完全正常
一轉TV MODE
按制有聲 但畫面無反應

買左百就出事 任天堂

直接踩上紅磡

姐係點

試曬都唔得就剎上紅磡換機啦

好 唔該你

問過d it狗,話因為csl 既上網全部係假ip。switch 連線要2部機direct 連線黎機連機,csl 沒做到假ip 同 真 ip 互聯網互聯。結果人地d機同你連唔到線。

所以問題係個nat 問題。要等佢地搞
下禮拜Arms 試玩會有 籃球mode (取代排球mode)
下禮拜Arms 試玩會有 籃球mode (取代排球mode)

唔好再出波MODE好唔撚好
YouTube Wii 6月30終止服務
http://www.4gamer.net/games/353/G035382/20170524025/
「よるのないくに2 ~新月の花嫁~」,妖魔ヴァルデロッサ(CV:たかはし智秋)やプレミアムボックス特典の水着衣装などが公開

個比例
寬頻500MB升左上1000MB, 唔見得有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞