[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩; U記任記衫開賣; MH Switch發售預定 (38)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

用370買咗孖車,發現有賣35X嘅舖,蝕咗
待機叉電真係解決左上唔到100%個問題
邊個傻鳩話涼粉最平
邊個傻鳩話涼粉最平

邊個傻鳩話涼粉最平

話果個應該行多兩步去廣華掛號
邊個傻鳩話涼粉最平

又出新色咩
屌想儲添

儲joy con
Rich到

已訂

絲訂咗幾錢

八千

圍返560 咁咪應該平了少少?
邊個傻鳩話涼粉最平

好想買splatoon2同ARMS

仲要買多對手制 想買黃色
佢話我country唔比用eshop
做乜9?
揀左香港

懞撚
巴打們
我部機買左一日
手提模式完全正常
一轉TV MODE
就勁lag lag到畫面停埋
按制有聲 但畫面無反應
尼個情況 係未個dock壞左?
我換個條HDMI都係用一個情況

買左百就出事 任天堂

Hdmi同火牛插實左未?機有無插實?
如果都插實晒試下熄機入dock,玩緊入dock有機會lag機
如果做足晒都係咁就去換機吧

應該去維修部...定係賣比我個間?
利伸 第一次咁既情況...

正常舖頭7日內壞係咪有一換一?

我係黃金 Mission買 (名大概係咁)
唔知比唔比換

ching 我同你既問題一模一樣
都係今日買返去玩tv mode就出事
我係去中間好出名紅色舖頭買,佢唔比換叫我自己上去老任到check

我約左下星期一啦
好撚on9 無得TV MODE
手機mode又痴痴地線 會無啦啦無電
明明尋晚叉通頂..
求其換個星之卡比 theme 算
不過都仲有 20 個金幣嘥咗
銀就 wfc 算

屌其實啲Joycon咁靚,我有衝動想買埋原本藍紅果對,如果唔係5舊咁貴我可能一早狗衝買返
利申:灰版

屌其實啲Joycon咁靚,我有衝動想買埋原本藍紅果對,如果唔係5舊咁貴我可能一早狗衝買返

Same
但買咁多對真係無用
巴打們
我部機買左一日
手提模式完全正常
一轉TV MODE
就勁lag lag到畫面停埋
按制有聲 但畫面無反應
尼個情況 係未個dock壞左?
我換個條HDMI都係用一個情況

買左百就出事 任天堂

Hdmi同火牛插實左未?機有無插實?
如果都插實晒試下熄機入dock,玩緊入dock有機會lag機
如果做足晒都係咁就去換機吧

應該去維修部...定係賣比我個間?
利伸 第一次咁既情況...

正常舖頭7日內壞係咪有一換一?

我係黃金 Mission買 (名大概係咁)
唔知比唔比換

ching 我同你既問題一模一樣
都係今日買返去玩tv mode就出事
我係去中間好出名紅色舖頭買,佢唔比換叫我自己上去老任到check

我約左下星期一啦
好撚on9 無得TV MODE
手機mode又痴痴地線 會無啦啦無電
明明尋晚叉通頂..

最快要約下星期!?
我未約hihi

Same
但買咁多對真係無用

都唔係既,我玩開TV mode,但平時又懶得叉
如果多一對,我可以玩住其中一對,另一對擺dock叉
屌 my nintendo 幾時先有 Switch 嘢換
BTW原本段Rumor就2016
單野既出年應該係今年先岩
就睇下點
XX都算係P系既
屌 my nintendo 幾時先有 Switch 嘢換

應該等online收費先有
邊個傻鳩話涼粉最平

笑撚到我
有冇人知幾時出太鼓?好想玩呀
另外試左改proxy都冇得無限試玩arms
BTW原本段Rumor就2016
單野既出年應該係今年先岩
就睇下點
XX都算係P系既

其實由WII開始都冇出過正統作係SONY機啦,唔明點解佢地仲可以FF 鳩COM會出MH落SONY到(唔計MHO果D)
家陣買多個手制係咪買joycon好d?不過真係好貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞