[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩; U記任記衫開賣; MH Switch發售預定 (38)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
呢度大撚把人唔熄機普通打
邊撚㙙咁咁多野又散熱又乜鳩
你唔撚裝個水冷比佢?

你唔同用notebook加cooler pad既講埋?
裝到我都想裝水冷呀

Notebook真係有機會overload而overheat
但遊戲機只會run效能範圍內既game
Switch只不過係因為你摸到個核心溫度咁解,PS4,XBOX,電腦嗰啲其實一樣甚至更熱,所以唔使咁在意個熱量,如果佢當初design無預去到咁熱咁依三個月應該已經好多燒機潮

衰鬼 部野岩岩出,想當年xbox果d咪又係大把過熱出問題,你夠膽保證無問題?

會唔會夏天來個問題會嚴重啲? 因為我都feel到係熱左 不過又未去到灣
...
ARMS用體感畀人屈到爆
成日想擋但變咗出雙拳
成日想擋但變咗出雙拳

點會
明明內八字就擋到唔洗出拳
arms 如果無得開房set 淨係體感mode 既玩家可以入,應該唔會買

可能好似孖車咁,用體感會加分
成日想擋但變咗出雙拳

點會
明明內八字就擋到唔洗出拳

太緊張
google下話放哂電再叉爆佢就解決到bugs,返去試試先
http://www.4gamer.net/games/353/G035382/20170524025/
「よるのないくに2 ~新月の花嫁~」,妖魔ヴァルデロッサ(CV:たかはし智秋)やプレミアムボックス特典の水着衣装などが公開

突然間諗
CLOUD BACKUP會唔會等埋ONLINE收費一齊出
突然間諗
CLOUD BACKUP會唔會等埋ONLINE收費一齊出

反人類左咁多年 個思路咁正常有d唔慣
http://www.4gamer.net/games/353/G035382/20170524025/
「よるのないくに2 ~新月の花嫁~」,妖魔ヴァルデロッサ(CV:たかはし智秋)やプレミアムボックス特典の水着衣装などが公開
[img]http://www.4gamer.net/games/353/G035382/20170524025/TN/030.jpg[img]

switch
[img]http://www.4gamer.net/games/353/G035382/20170524025/TN/030.jpg[img]

switch

?之前direct 已經講左
巴打們
我部機買左一日
手提模式完全正常
一轉TV MODE
就勁lag lag到畫面停埋
按制有聲 但畫面無反應
尼個情況 係未個dock壞左?
我換個條HDMI都係用一個情況

買左百就出事 任天堂
巴打們
我部機買左一日
手提模式完全正常
一轉TV MODE
按制有聲 但畫面無反應

買左一日就出事 任天堂
巴打們
我部機買左一日
手提模式完全正常
一轉TV MODE
按制有聲 但畫面無反應

買左一日就出事 任天堂

無啦,拎去整啦
巴打們
我部機買左一日
手提模式完全正常
一轉TV MODE
按制有聲 但畫面無反應

買左百就出事 任天堂

Hdmi同火牛插實左未?機有無插實?
如果都插實晒試下熄機入dock,玩緊入dock有機會lag機
如果做足晒都係咁就去換機吧
巴打們
我部機買左一日
手提模式完全正常
一轉TV MODE
按制有聲 但畫面無反應

買左百就出事 任天堂

如果都插實晒試下熄機入dock,玩緊入dock有機會lag機

睇怕都係中機王
arms 用忍者好撚屈
arms 用忍者好撚屈

隻抽係幾勁
但一2V2/1V1V1就唔覺
arms 用忍者好撚屈

要同佢鬥dash 跳,搏佢出雙拳時攻佢。打亂佢節奏。
巴打們
我部機買左一日
手提模式完全正常
一轉TV MODE
按制有聲 但畫面無反應

買左百就出事 任天堂

應該去維修部...定係賣比我個間?
利伸 第一次咁既情況...
巴打們
我部機買左一日
手提模式完全正常
一轉TV MODE
按制有聲 但畫面無反應

買左百就出事 任天堂

睇怕都係中機王

最慘玩左一日都冇...
巴打們
我部機買左一日
手提模式完全正常
一轉TV MODE
按制有聲 但畫面無反應

買左一日就出事 任天堂

無啦,拎去整啦

我屌 咁易壞既

又出新色咩
屌想儲添
巴打們
我部機買左一日
手提模式完全正常
一轉TV MODE
按制有聲 但畫面無反應

買左百就出事 任天堂

應該去維修部...定係賣比我個間?
利伸 第一次咁既情況...

直接踩上紅磡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞