係智利生活左7年,你問我答

891 回覆
147 Like 4 Dislike
巴打如果我之後有d入口既問題想問下你得唔得

我識既話會盡答
問一啲比較廣既問題

南美洲好少出現係香港既新聞 香港人一講起可能只係諗起足球

但巴打你點睇南美未來既發展潛力?
成堆國家好似得智利一個係搞得起咁
巴打有冇係舊登開過POST?

開過一次

咁我記得你啦應該
之前接觸過果邊既礦業
中國人係智利好似都係做飲食同礦比較多
華人係呢度係有錢人 冇啲南美鬼妹投懷送抱咩?
有冇性事分享?
樓主咩年紀?
有冇得過黎跟你學野
想離開香港闖下
幾鐘意南美洲。幾年前去過幾個月
有啲出口既問題想問下樓主
可唔可以加我tg: https://t.me/Corydoras
留名學野
樓主可唔可以同您夾份做生意
人種係咪多數係山齊士咁嘅膚色?
問一啲比較廣既問題

南美洲好少出現係香港既新聞 香港人一講起可能只係諗起足球

但巴打你點睇南美未來既發展潛力?
成堆國家好似得智利一個係搞得起咁

正如呢邊好少有香港既新聞一樣,呢邊此終比較落後同埋地價冇咁貴
巴打有冇係舊登開過POST?

開過一次

咁我記得你啦應該
之前接觸過果邊既礦業
中國人係智利好似都係做飲食同礦比較多

你都黎過智利?
女唔錯

Vives en Santiago?
人種係咪多數係山齊士咁嘅膚色?

乜野顏色既人種都有

Si,y tu?

Si,y tu?

Vivo en Hong Kong pero viajé a Argentina y transité en Santiago hace tres semanas

Si,y tu?

Vivo en Hong Kong pero viajé a Argentina y transité en Santiago hace tres semanas

Pero de donde eres?Hongkonger?
樓主可唔可以同您夾份做生意

可以架,你想搞咩?
樓主咩年紀?

而家31啦

Si,y tu?

Pero de donde eres?Hongkonger?

estoy estudiando el español en la universidad
local啲飲食點? 有啲咩? 好唔好食?
有冇得過黎跟你學野
想離開香港闖下
幾鐘意南美洲。幾年前去過幾個月

唔好話學野,我都想有多d香港人係呢邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞