房屋台真係連登藍屍集中地

1001 回覆
1779 Like 147 Dislike
其實係賭禁售期後唔跌轉到手啫
買樓唔等如唔走
人各有志,假設用首期筆錢做生意創業
就算去外國創業, 起碼賭一次, 追求夢想,都值得支持嘅

最怕佢地思想係移民走難, 一個土生土長,懶散輸家想去到外國變贏家, 慳番啖氣啦
回aa狗真係唔洗用邏輯

費事傷神
唔叫人買 自己都唔吹個樓價 點hold價值啊
長遠睇升 港共係要你供2代
入嚟推post啦aa狗
連衛兵 vs 五毛
aa狗根本就係社會寄生蟲
其實正常人買得頗, 10-15年咩都供完, 你人工會加, 投資會有回報, 可以EARLY REPAYMENT減少利息。
其實喺英國洗厠所會唔會高級過喺香港做 aa.....
請各巴打指點.....
唔明點解仲可以係香港買樓
隨時樓都返國安法
咁公屋藍絲又叫咩 而家移民走嗰啲又一定冇經濟能力?
自己又要屌人唔合邏輯又拎套九唔搭八嘅理論出嚟
我層樓比入手價多幾百個, 日日唔使做同你鳩吹都得。
我都唔明, 但今年就係咁多成交
正解
有班人何嘗唔係自己唔買就唱衰香港樓市 話買樓就係ON9
想以此證明自己唔買既決定係正確
你有撚錢咩 有錢會咁得閒日日上連登________________
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞